Våldtog flicka under praktiken.
1 av 3
Våldtog flicka under praktiken. - Foto: SCANPIX
Flickan våldtogs på en toalett.
2 av 3
Flickan våldtogs på en toalett. - Foto: Claudio Bresciani
Nu döms praktikanten.
3 av 3
Nu döms praktikanten. - Foto: JESSICA GOW / SCANPIX

Hade praktik på förskola – våldtog fyraårig flicka

Under sin praktik på en förskola i Skåne våldtog den då 16-åriga pojken en fyra år gammal flicka. Nu döms han.


SMS

I domen går det också att läsa sms som den nu 17-årige pojken skickat till en vän.

Där skriver han bland annat att "Det finns 2 snygga på jobbet :)".

Varpå vännen svarade att "Du vet att det är olagligt att ha sex med minderåriga".

SKÅNE. En 17-årig pojke från sydöstra Skåne döms nu för våldtäkt mot barn, skriver Skånska Dagbladet. Händelsen inträffade när pojken hade praktik på en förskola och det drabbade barnet är en flicka som vid våldtäkten var blott fyra år gammal.

På en toalett

Det var i mitten av februari som praktikanten gick in på en toalett på förskolan och fick sällskap med den fyraåriga flickan. Väl inne på toaletten sa han att de båda skulle leka en lek och bad flickan att blunda och öppna munnen varpå han stoppade in sin penis i den unga flickans mun.

Andra ur personalen på dagiset upptäckte nästan direkt att flickan var ledsen över något och lite senare på dagen berättade hon för sin mamma vad som hade hänt. Samtidigt berättade praktikanten för en vän och dennes mamma att han var orolig för att bli anklagad för sexuella övergrepp.

Nekar

Själv hävdar 17-åringen att han bara stoppade in sitt finger i flickans mun för att ta bort en brödbit, något som rätten alltså väljer att inte tro på. Pojkens förklaring att det skulle handla om en lek där man skulle suga vatten ur en pappersbit och att han då fick syn på en brödbit som han plockade bort anses vara en tydlig efterhandskonstruktion.

Pojken, som vid händelsen var 16 år gammal, döms nu till minst ett års ungdomsvård. Han ska dessutom betala ett skadestånd på 115 000 kronor till flickan, rapporterar Skånska Dagbladet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

Polisen i Ängelholm rapporterar om trafikolycka

"Husbil och personbil i olycka, E6.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Höör rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar i olycka, Sätofta.", skriver polisen på sin hemsida.

Höjd BNP-siffra från USA

USA:s bruttonationalprodukt (BNP) ökade med 3,4 procent i fjärde kvartalet i fjol, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement.

Då är bästa tillfället att söka jobb: ”Konkurrensen minskar”

Att byta jobb kan vara en utmaning, särskilt om man vill byta karriär eller gör premiär på arbetsmarknaden. Men det finns en månad på året som det passar bäst att söka för den som vill maximera sina chanser att få ett nytt jobb.

Rekordmycket eventpengar till Bidens kampanj

1 timme sedan
Ett insamlingsevent för USA:s president Joe Biden har samlat ihop 25 miljoner dollar, motsvarande drygt 267 miljoner kronor. Det är den största insamlingen någonsin för ett politiskt evenemang, enligt Bidenkampanjen.