Flickan ska bland annat ha spottats i ansiktet.
1 av 2
Flickan ska bland annat ha spottats i ansiktet. - Foto: Jessica Gow/Scanpix
Polisen har inlett en förundersökning om ofredande.
2 av 2
Polisen har inlett en förundersökning om ofredande. - Foto: Scanpix

Tonårsmobb förföljde 13-åring efter nätinlägg

Ett inlägg på ett nätforum ledde till att en 13-årig flicka förföljdes och spottades i ansiktet i Eslöv under onsdagen. En polispatrull tvingades mota bort ett tjugotal upprörda ungdomar från flickans bostad.


ESLÖV. När den 13-åriga flickan gick hem från skolan blev hon förföljd av ett tjugotal ungdomar som var upprörda över ett inlägg flickan skrivit på ett nätforum. 

Mobben samlades utanför hennes bostad och stannade i över tre timmar. Skrik och svordomar flög i luften och en av flickorna i mobben misstänks ha spottat 13-åringen i ansiktet. Det var först när en polispatrull kom till platsen som mobben lämnade bostaden, det skriver Skånska Dagbladet.

Polisen har inlett en förundersökning om ofredande men man vill i nuläget inte lämna några ytterligare uppgifter om fallet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.

Så går det för nätläkarna Kry, Min Doktor och Doktor24

Kry förlorade nästan två miljarder i årstakt. Men bolagets vd kallar det för en "jättebra position" i sitt pressmeddelande. Och sedan dess har det vänt uppåt, säger man. Flera konkurrenter har också goda nyheter. Nyheter24 har tittat närmare på nätläkarna.

Fler döms för påskupploppen i Malmö

Ytterligare sex personer döms för inblandning i påskupploppen 2022, rapporterar P4 Malmöhus.

Pålägg återkallas – risk för listeria

Axfood återkallar rostbiff och påläggsskinka då man vid en rutinkontroll upptäckt listeriabakterier i anläggningen där produkterna tillverkas.

Populära pålägg återkallas – kan innehålla listeria

Axfood återkallar två pålägg efter att listeria upptäckts vid en rutinkontroll.