Mannen blev rasande när de tre barnen ringde på dörrklockan.
1 av 2
Mannen blev rasande när de tre barnen ringde på dörrklockan. - Foto: TT
Nu riskerar han fängelse.
2 av 2
Nu riskerar han fängelse. - Foto: TT

13-åring busringde – misshandlades och knivhotades av 50-åring

En 50-åring riskerar fängelse sedan han misshandlat och mordhotat en 13-årig pojke. Motivet? Pojken busringde på mannens dörrklocka.


Mamman: "Utskällning okej"

13-åringens mamma är chockad efter händelsen. I en intervju med Arbetarbladet är hon upprörd över mannens våldsamma agerande samtidigt som hon fördömer sonens uppträdande.

– Det försvarar jag inte alls och hade någon reagerat genom att ge dem en utskällning hade jag tyckt att det hade varit helt okej, säger hon.

HOFORS. På tisdagskvällen var tre tonåringar ute och gjorde hyss i ett villaområde i centrala Hofors. Men när de busringde på en 50-årig mans dörrklocka gick allt överstyr. 

Mannen följde efter pojkarna på cykel och när han fick tag på en av dem tog han till våld. Den 13-årige pojken slogs enligt Arbetarbladet i ansiktet varpå mannen spottade på honom innan han tog upp en kniv och hotade att döda pojkarna om de kom tillbaka. 

Strax därefter kontaktades polis som grep mannen misstänkt för misshandel, olaga hot och ofredande. Om han döms riskerar han fängelse.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Inget brott bakom död i Torsby

Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Polisen i Tibro rapporterar om trafikolycka

"På riksväg 49, i utkanten av Tibro och i riktning mot Skövde, kör en kranbil in i en vägportal.", skriver polisen på sin hemsida.