Tyckte inte att det var konstigt att onanera offentligt.
1 av 4
Tyckte inte att det var konstigt att onanera offentligt. - Foto: TT BILD
Mannen döms nu av Linköpings tingsrätt.
2 av 4
Mannen döms nu av Linköpings tingsrätt. - Foto: JESSICA GOW / SCANPIX
Bland annat för att ha ofredat en polis sexuellt under ett förhör.
3 av 4
Bland annat för att ha ofredat en polis sexuellt under ett förhör. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Han döms nu till skyddstillsyn.
4 av 4
Han döms nu till skyddstillsyn. - Foto: JESSICA GOW / SCANPIX

Blottare förhördes av polis – smekte sig själv

En man döms nu för fyra olika fall av sexuellt ofredande – bland annat för att ha stoppat ner handen i sina byxor och smekt sig själv under ett polisförhör.


Blottade sig i Motala

De fyra kvinnor som mannen blottade sig för i Motala mötte samtliga honom utomhus.

Det hela skedde vid två olika tillfällen men på samma dag.

LINKÖPING. Den 20-årige mannen var intagen på förhör misstänkt för att ha blottat sig för en kvinna på ett badhus i Linköping, en händelse som mannen erkände – då märkte förhörsledaren hur mannen förde ner sin hand i sina byxor och smekte sig själv.

Avbröts av förhörsledaren

När han omedelbart efter det tillfrågades varför han hade gjort så log mannen och svarade att "jag vet inte". I senare förhör hävdade mannen att han bara hade kliat sig på pungen, något som förhörsledaren inte håller med om och säger att om hon inte hade sagt åt 20-åringen "att ta upp handen ur byxorna tror jag att han hade fortsatt tillfredsställa sig själv".

Mannen sa också i förhör att han "tycker inte att det är konstigt att onanera offentligt om han blir sexuellt upphetsad".

Döms för flera brott

Förutom de två fallen av sexuellt ofredande i badhuset och i polishuset döms han även för att under en dag i mitten av juni ha blottat sig för fyra kvinnor i Motala.

Straffet för mannen blir skyddstillsyn med föreskrift om att han även ska underkasta sig vård, skriver corren.se.

Mannen ska även betala skadestånd på sammanlagt 35 000 till fyra av brottsoffren.  

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland. Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne.

Nu har bitcoin halverats

Nu har den skett – den hett emotsedda halveringen av kryptovalutan bitcoin, uppger analysföretaget Coingecko. Halveringen inträffar vart fjärde år och innebär att antalet nya bitcoin som tillförs marknaden halveras.

Toppåklagare anställde älskarinna – åtalas

En västsvensk toppåklagare åtalas för att ha hjälpt till att ge sin älskarinna en högt uppsatt position inom myndigheten.

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post.