Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dödade sin bebis en halvtimme efter födseln

- 05/05/2014, 14:15 -
Kvinnan dödade sitt eget barn då det var ett hinder för hennes sexliv.  Efter dråpet gick hon på diskotek. OBS! Personerna på bilden har inget med artikeln att göra.

Kvinnan dödade sitt eget barn då det var ett hinder för hennes sexliv. Efter dråpet gick hon på diskotek. OBS! Personerna på bilden har inget med artikeln att göra.

Scanpix/AP

En 20-årig kvinna från Tyskland står åtalad för att ha skurit halsen av sin nyfödda bebis. Motiv? Barnet stod i vägen för hennes sexliv. Efter att ha dödat barnet ska kvinnan ha gått ut och festat.

TYSKLANDBarnadråpet inträffade i februari förra året i staden Regensburg, skriver Daily Mail.

Den 20-åriga kvinnan ska bara 30 minuter efter att ha fött barnet i sina föräldrars hem kvävt barnet för att sedan skurit av halsen med en kniv och dumpat barnet i floden Donau – innan hon valde att gå och dansa på ett av stadens diskotek.

Mamman tog livet av sig

Enligt åklagaren var spädbarnet ett ansvar som den 20-åriga kvinnan inte kunde hantera.

– Du klarade inte av tanken på att låta ditt barn riskera dina långtgående sexuella och sociala kontakter, sa åklagaren i samband med rättegången.

Den 20-åriga kvinnan hade fram till födseln dolt sin graviditet för sina föräldrar. Efter gripandet begick hennes mamma självmord, skriver Daily Mail.