Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här livesänder hon chefens sexuella trakasserier på Facebook

- 04/08/2016, 12:16 -

Chefen sa att hon kunde sluta tidigare, men bara om hon hade sex med honom.

Makana Milho, 21, skulle städa toaletter då hon fått samhällstjänst men när hon satt i bilen med sin chef så föreslog han plötsligt att hon skulle ha sex med honom, för att hon skulle få gå hem tidigare.

Hon tog fram telefonen och började sända händelsen live på Facebook. De sitter och pratar medan chefen, Harold Villanueva Jr, 47, kör till en tom parkering. Tidigare under dagen ska han enligt Makana tagit på hennes rumpa, skriver brittiska Metro.

I klippet säger chefen att hon kan gå hem snart om hon gör sexuella grejer med honom. Makana säger att hon inte har någon kondom.

– Om du inte har en kondom så skulle jag inte ha något emot en avsugning, säger Harold i klippet.

I slutet av klippet ber Harold Makana att inte berätta för någon om deras samtal. Klippet sågs av nästan 200 000 innan Makana bestämde sig för att ta bort det. Hon tog bort det på grund av att det var många som kommenterade att hon skulle vara prostituerad, skriver brittiska Metro.

Polisen har gripit Harold och åtalat honom för sexuella trakasserier.

Läs också om Melissa som blev ofredad på spårvagnen och nu varna andra.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!