Här kör han i 200 blås för att Mcdonalds-burgaren inte ska bli kall

- 24/10/2016, 16:32

Den här fortköraren hade världens sämsta förklaring. Ingen vill äta kall burgare men vissa går lite väl långt för att komma hem i tid.

Du har haft en jobbig dag och svänger förbi McDonalds "dive thru" för en god burgare och massa pommes. Sen gäller det att köra hem så snabbt som möjligt för att få i sig burgaren innan den blir kall.

Många känner nog igen sig men de flesta brukar hålla sig till lagen och inte köra för fort på grund av en hamburgare.

Såklart finns det undantag och den här killen från Blyth söder om Edinburgh var tydligen beredd att göra precis vad som helst för att komma hem innan burgaren blev kall.

Polisen hann i kapp mannen när han körde i över 200 kilometer i timmen på A189 förbi Blyth. Polisen följer efter 32-åringen en bra bit innan de stoppar honom.

I rätten förklarade mannen att han var tvungen att köra så där fort för att komma hem innan hans burgare blev kall. Domaren var inte särskilt imponerad av mannens historia och dömde honom till 20 veckor i fängelse.

Mannen ska också ta nya körlektioner och betala drygt 12 000 kronor i böter, skriver Metro.

Så det där blev en väldigt dyr burgare som 32-åringen förmodligen inte ens fick äta upp.

Att köra för fort kan göra så att du blir av med körkortet i Sverige. Nyheter24 har tidigare berättat om hur många som blivit av med körkortet under 2016. Här hittar du en lista som visar hur det ser ut just där du bor.