Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

23-årig man misstänks ha våldtagit fyra barn – sköt ett av offren

- 24/01/2017, 12:56
Misstänkt våldtäktsman tros ha skjutit ett av sina offer.
1 av 2

Misstänkt våldtäktsman tros ha skjutit ett av sina offer.

Wikimedia / Google Maps

Med en soft air gun.
2 av 2

Med en soft air gun.

Wikimedia

En man i 20-årsåldern misstänks för att ha våldtagit fyra minderåriga flickor – och sedan hotat dem om de gick till polisen.

En man som häktats för att ha våldtagit flera barn misstänks nu för ytterligare en våldtäkt. Han misstänks också ha skjutit ett av offren, rapporterar P4 Väst.


I början av januari häktades en man i 20-årsåldern från Uddevalla misstänkt för att ha våldtagit tre flickor. Den yngsta av flickorna ska ha varit 13 år gammal. Åklagaren misstänker nu att mannen våldtagit ytterligare en flicka.

Sammanlagt handlar det om fyra flickor som ska ha våldtagits vid flera tillfällen. Mannen misstänks också för att ha hotat ett av offren till tystnad och ha skjutit en av flickorna med ett soft air gun-vapen.

Wikimedia

Mannen har med flit rört sig i kretsar där det är lätt att komma i kontakt med unga flickor och erbjudit tjejerna alkohol för att sedan ha sex med dem.

Under tisdagen begärs mannen omhäktad.

Läs också om den omtalade våldtäkten som sändes live på Facebook – och om polisens teori att filmen inte finns.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.