Misstänkt våldtäktsman tros ha skjutit ett av sina offer.
1 av 2
Misstänkt våldtäktsman tros ha skjutit ett av sina offer. - Foto: Wikimedia / Google Maps
Med en soft air gun.
2 av 2
Med en soft air gun. - Foto: Wikimedia

23-årig man misstänks ha våldtagit fyra barn – sköt ett av offren

En man i 20-årsåldern misstänks för att ha våldtagit fyra minderåriga flickor – och sedan hotat dem om de gick till polisen.


En man som häktats för att ha våldtagit flera barn misstänks nu för ytterligare en våldtäkt. Han misstänks också ha skjutit ett av offren, rapporterar P4 Väst.


I början av januari häktades en man i 20-årsåldern från Uddevalla misstänkt för att ha våldtagit tre flickor. Den yngsta av flickorna ska ha varit 13 år gammal. Åklagaren misstänker nu att mannen våldtagit ytterligare en flicka.

Sammanlagt handlar det om fyra flickor som ska ha våldtagits vid flera tillfällen. Mannen misstänks också för att ha hotat ett av offren till tystnad och ha skjutit en av flickorna med ett soft air gun-vapen.

Wikimedia

Mannen har med flit rört sig i kretsar där det är lätt att komma i kontakt med unga flickor och erbjudit tjejerna alkohol för att sedan ha sex med dem.

Under tisdagen begärs mannen omhäktad.

Läs också om den omtalade våldtäkten som sändes live på Facebook – och om polisens teori att filmen inte finns.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Man anhållen för våldtäkt utomhus i centrala Åre

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.