Polisen stoppar en misstänkt fyllekörning – då börjar killen jonglera

Alla sätt är bra utom de dåliga. Den här killen övertygade poliserna om att få köra vidare.


Det finns många saker du INTE ska göra om du blir stoppad av polisen. Kolla in den här listan om du vill göra allt rätt.

Nu till en rolig historia om en ung man som kom på ett smart att bevisa för några poliser att han inte körde bil när han var full.


Det var en vanlig fredag norr om Litte Rock, Arkansas. Blayk Puckett var på väg hem från kvällsplugg i skolan på University of Central Arkansas.

Han körde sakta för att han visste att han hade en lampa som var sönder på bilen.

Polisen Keith McKay och hans kollega fick syn på Pucketts bil och tyckte han körde misstänksamt. De trodde de hade och göra med en fyllkörning och stannade Puckett för en kontroll.

Blayk hävdade att han absolut inte druckit något och kom på ett genialt sätt att bevisa det för poliserna. Blayk sysslar nämligen med jonglering vid sidan av studierna och plockade helt enkelt fram sina prylar och började jonglera framför poliserna.

Konstapel McKay kunde inget annat göra än att applådera, killen var verkligen duktig! Blayk fick köra vidare med en uppmaning att fixa den trasiga lampan så fort som möjligt.

Härliga poliser!

Även svenska poliser har humor. Kolla in den här hälsningen som fick alla bilister att börja skratta.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

1 timme sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.