- Foto: Jupiter Police

Här grips Tiger Woods av polis – för att ha kört påverkad

Polisen hittade golflegendaren när han sov bakom ratten. I videon från gripandet kan man se att han senare beter sig väldigt märkligt.


Polisen i Florida har släppt bilder på när de griper Tiger Woods för att ha kört påverkad. I filmen, som kommer från polisens egen kamera, ser man hur Woods uppträder förvirrat, uppger att han kört från Kalifornien, och hur han misslyckas med att gå på en rak linje under nykterhetstestet.

Den 41-åriga golflegendaren hittades av polisen när han sov bakom ratten på sin Mercedes. Woods uppger i klippet att han inte druckit något, och ett test visade senare att han talade sanning. Däremot erkände han att han tagit receptbelagd medicin.

Woods ska under gripandet ha blivit bedd att rabbla alfabetet baklänges, men trodde istället att det var USA:s nationalsång han skulle göra en baklängesversion av. Han ska dock senare ha klarat testet. Det rapporterar Mirror.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ica-chefens avslöjande smygbild: "Händer flera gånger i veckan"

Invånare flyr strider vid gränsstad i Myanmar

Intensiva strider i en stad i östra Myanmar vid gränsen till Thailand har fått omkring 1 300 invånare att fly till grannlandet. Återupptagna eldstrider och flyganfall har brutit ut mellan de rebeller som intagit staden Myawaddy och militärjuntans armé.

Framgång i kampen mot fruktade bakterier

De skördar tusentals liv i Europa varje år. Multiresistenta bakterier är ett ökande hot – men nu har svenska forskare hittat en ny sorts antibiotika som visat sig lovande i djurstudier. Vi tror att det kan bli ett genombrott, säger professor Anders Karlén.

Kopplades till gäng – slutar på Trafikverket

En it-tekniker på Trafikverket i Borlänge avslöjades ha kopplingar till gängkriminalitet och väljer nu att sluta på sitt jobb, rapporterar P4 Dalarna.

Dansk flygplats evakueras – efter bombhot: "Gör allt vi kan"

Billunds flygplats evakueras efter ett bombhot, rapporterar danska Ekstra Bladet.

Polisen i Umeå rapporterar om trafikolycka

"Polisen får in en anmälan om en viltolycka på länsväg 363, Hissjö.", skriver polisen på sin hemsida.