Så här mycket tjänar Sara Revell Ford på chefsstolen för Samhall.
Så här mycket tjänar Sara Revell Ford på chefsstolen för Samhall. - Foto: Pressbild/Samhall/Samhall/TT

Så mycket pengar tjänar Samhalls:vd Sara Revell Ford

Det visar sig vara många fina siffror i lönekuvertet för Sara Revell Fords som sitter på chefsstolen för aktiebolaget Samhall.


Sara Revell Ford, 50, är civilekonom och arbetade tidigare som generalsekreterare för Mentor International och Mentor Sverige. 

Hon har även arbetat som nationell chef för Svenska Röda Korset, Revell Ford har också varit generalsekreterare för Friluftsfrämjandet. Hon tillträdde tjänsten som ny vd i Samhall senast i januari 2021.

– Det här är Sveriges viktigaste jobb! Jag är både glad och stolt över att få möjligheten att tillsammans med Samhalls medarbetare och kunder utmana fördomar och visa hur alla vinner på en mer inkluderande arbetsmarknad. I detta arbete ser jag särskilt vikten av att säkra att Samhalls samlade kompetens utvecklas tillsammans med marknaden, säger Samhalls tillträdande vd Sara Revell Ford i ett pressmeddelande.

Så hög är Samhall-vd:n Sara Revell Fords lön

Att vara vd för Samhall ger verkligen ett rejält klirr i kassan. Enligt Skatteverkets uppgifter som Nyheter24 tagit del av hade Sara Revell Ford för taxeringsåret 2021 en inkomst på 1 345 917. Det ger henne en månadslön på 112 159 kronor.

Är du också sugen på att få högre lön och letar efter ett nytt spännande jobb? Spana då in den här artikeln om yrkena med bäst löneutveckling!