Lördag 13 Aug
Stockholm

Ny studie visar att dina sexfantasier är vanligare än du tror

Förmodligen är du inte så konstig i sänghalmen.
1 av 3
Förmodligen är du inte så konstig i sänghalmen. Foto: TT Bild
2 av 3
3 av 3

Tycker du att du har lite väl skumma sextankar ibland? En ny studie visar att du inte är ensam.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En ny kanadensisk studie, där över 1500 män och kvinnor svarat på frågor om sina sexfantasier har kommit fram till att de allra flesta "fetisher" är ganska vanliga. 

När de svarande fick välja att kryssa i vilka av 55 olika "udda" fantasier som tilltalade dem, så blev alla alternativen förutom två flitigt ikryssade. 

Dominans vanligt

Mest vanlig bland kvinnor var tanken om att bli dominerad, även om de flesta samtidigt uppgav att de inte ville att fantasierna ska förverkligas. 

– Fantasier om att bli dominerad är så vanliga att de inte längre bör ses som udda, säger en av forskarna bakom studien, som publicerats i tidskriften Journal of sexual medicine.

Många vill få till det på jobbet

Andra vanliga fantasier var att ha sex på konstiga ställen som till exempel jobbet och att vara otrogen. Hela 84 procent av männen hade fantasier om någon utanför förhållandet. Bland kvinnor var siffran bara 66 procent.

Vanlig är också att vilja ha sex med någon av samma kön, även bland dem som inte såg sig själva som bi- eller homosexuella, det skriver The Star.

Har du hemliga fantasier?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.