Förmodligen är du inte så konstig i sänghalmen.
1 av 3
Förmodligen är du inte så konstig i sänghalmen. - Foto: TT Bild
2 av 3
- Foto: TT Bild
3 av 3
- Foto: TT Bild

Ny studie visar att dina sexfantasier är vanligare än du tror

Tycker du att du har lite väl skumma sextankar ibland? En ny studie visar att du inte är ensam.


En ny kanadensisk studie, där över 1500 män och kvinnor svarat på frågor om sina sexfantasier har kommit fram till att de allra flesta "fetisher" är ganska vanliga. 

När de svarande fick välja att kryssa i vilka av 55 olika "udda" fantasier som tilltalade dem, så blev alla alternativen förutom två flitigt ikryssade. 

Dominans vanligt

Mest vanlig bland kvinnor var tanken om att bli dominerad, även om de flesta samtidigt uppgav att de inte ville att fantasierna ska förverkligas. 

– Fantasier om att bli dominerad är så vanliga att de inte längre bör ses som udda, säger en av forskarna bakom studien, som publicerats i tidskriften Journal of sexual medicine.

Många vill få till det på jobbet

Andra vanliga fantasier var att ha sex på konstiga ställen som till exempel jobbet och att vara otrogen. Hela 84 procent av männen hade fantasier om någon utanför förhållandet. Bland kvinnor var siffran bara 66 procent.

Vanlig är också att vilja ha sex med någon av samma kön, även bland dem som inte såg sig själva som bi- eller homosexuella, det skriver The Star.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du hemliga fantasier?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland. Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne.

Nu har bitcoin halverats

Nu har den skett – den hett emotsedda halveringen av kryptovalutan bitcoin, uppger analysföretaget Coingecko. Halveringen inträffar vart fjärde år och innebär att antalet nya bitcoin som tillförs marknaden halveras.

Toppåklagare anställde älskarinna – åtalas

En västsvensk toppåklagare åtalas för att ha hjälpt till att ge sin älskarinna en högt uppsatt position inom myndigheten.

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post.