Prioriterar du surfplattan framför din partner?
1 av 4
Prioriterar du surfplattan framför din partner? - Foto: TT Bild
1 av 3 svarar i luren när det ringer – samtidigt som de har sex.
2 av 4
1 av 3 svarar i luren när det ringer – samtidigt som de har sex. - Foto: TT Bild
Lite för tekniskt i sovrummet?
3 av 4
Lite för tekniskt i sovrummet? - Foto: TT Bild
4 av 4
- Foto: TT Bild/Montage

1 av 3 svarar i telefon – när de har sex

Så många prioriterar smartphonen framför partnern.


Svarar du i telefon om det ringer när du har sex?

Då är du inte ensam.


Bildkälla: TT Bild

Enligt en undersökning som gjorts vid Durham University i Storbritannien på uppdrag av Durex har en av tre som lever i en parrelation svarat i telefon under samlag.

40 procent av de 30 personer som intervjuades har någon gång prioriterat teknik som smartphones eller surfplattor framför att ligga med sin partner. 

Andra erkänner att de skyndat på själva akten för att kunna svara på ett sms. Då det är så få personer i studien går det dock inte att dra några säkra slutsatser av den.


Bildkälla: TT Bild

– Smartphones har blivit centrala för att organisera romantiska relationer, allt från att etablera dem till att upprätthålla kärlek och tillgivenhet när par är ifrån varandra, säger Cathrin Simon, Nordisk brand manager på Durex, i ett pressmeddelande, och fortsätter:

– Men undersökningen visar att tekniken har tagit sig in i våra kärleksförhållanden på ett mycket djupare plan än så. Den har tagit plats i sovrummet och det påverkar våra relationer vilket kan orsaka frustration och anspänningar och inkräkta på vårt sexliv.

Några av testpersonerna blev introducerade för "en ny teknik" med syfte att med hjälp av tekniken förbättra sexlivet. Lösningen?

Se själv: 


Och ärligt nu:


Bildkälla: TT Bild/Montage

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du svara om det ringer när du har sex?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Morgonens nyheter 19 april

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.

Bombplan har kraschat i Ryssland

Ett strategiskt bombflygplan har störtat i Stavropol-regionen i södra Ryssland, uppger det ryska försvarsdepartementet för den statskontrollerade nyhetsbyrån Interfax.

Ny dna-metod kan identifiera brottsoffer

En ny dna-metod kan få fram betydligt mer information jämfört med tidigare metoder.

Oljepris upp på attackrapporter

1 timme sedan
Oljepriset steg inledningsvis med över 4 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till över 90 dollar till en början men sjönk sedan tillbaka neråt 89 dollar.