Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Studie: Unga kvinnor bryr sig mindre om penisstorlekar

- 29/07/2015, 08:48
Viktigt?
1 av 3

Viktigt?

TT bild

Faktum är att det inte verkar vara superviktigt.
2 av 3

Faktum är att det inte verkar vara superviktigt.

TT

I alla fall inte för unga kvinnor.
3 av 3

I alla fall inte för unga kvinnor.

Svar på frågor om penisen!

Storleken har ingen betydelse, sägs det – och frågar du unga kvinnor verkar det stämma. I alla fall om vi pratar om penisstorlek. Hur vet vi då det? Jo, genom att Cosmopolitan tog reda på det. Man frågade helt enkelt 1 100 läsare mellan 18 och 34 år (varav 96 procent av de svarande var kvinnor) om hur det egentligen låg till.

Bildkälla: TT

Och då visade det sig att 89 procent av de tillfrågade svarade att de inte oroade sig över deras partners penisstorlek. Enligt Cosmopolitan skulle de allra, allra flesta inte vilja ändra någonting på partnerns penis.

56 procent av de tillfrågade svarade också att de ansåg deras partners penis vara "normalstor" samtidigt som 36 procent svarade att den var "stor" eller "mycket stor". Den snabbräknande läsare kan då slå fast att bara åtta procent tyckte att deras partners penis var "liten" eller "mycket liten".

Så, då vet vi det!