- Foto: tt bild

Så många människor porrsurfar i mobilen

Tydligen väldigt stor skillnad mellan Android och Apple när det gäller vad man söker på. Och mobilen blir allt vanligare.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Allt fler använder mobilen för att porrsurfa, visar nya siffor från porrsajten Pornhub. 2010 var det bara 12 procent som använde sajten via sin smartphone, nu har den siffran kommit upp i 63 procent. Och det visar sig att det finns ganska stor skillnad mellan hur Apple-människor och Android-människor använder sina mobiler för porr.

Android-användare porrsurfar lika ofta som iOS-användare, men brukar vara inne på sajten längre. Undersökningen som Pornhub gjort bland sina användare visar också att iPhone-användare mycket oftare söker på bondage och sadomasochistisk porr än andra, medan Android-användare gillar att söka på lite fylligare porrstjärnor.

Men vad som verkligen skiljer de båda lägren åt är sättet att söka. Android-användare är ofta mycket mer noggranna och specifika i sina sökningar, medan iPhone-användare oftast bara söker på något enstaka ord. Och om man jämför olika sökord utifrån vad som skiljer de båda operativsystemen åt mest så är de populäraste sökorden på Android "Black teen", "Black lesbian" och "Big black dick", enligt undersökningen.

/
porrsurfar du på mobilen?
Tack för din röst!