Är du en av dem som är speciell?
1 av 3
Är du en av dem som är speciell? - Foto: TT Bild
Då ser din handflata ut så här!
2 av 3
Då ser din handflata ut så här!
Obama är en av de i skaran med speciella handflator
3 av 3
Obama är en av de i skaran med speciella handflator - Foto: TT Bild

Ser din handflata ut så här? Då är du mycket speciell

Är du en del av den lilla grupp människor som har en speciell bokstav i din handflata? Då ska du ha en del bra egenskaper


Känner du att du är speciell?

Då kanske du är en av dem som har ett "M" i handflatan. Människor som har ett "M" i handflatan ska nämligen vara lite mer speciella än andra, skriver tyska Huffington Post. Och de ska utgöra en liten grupp människor.


Det finns dock ingen direkt vetenskap som stödjer detta. Men det är en teori som bygger på att några av världens mäktigaste har en M-handflata. Egenskaper hos denna typ av av människor är att de har starkare intuition, är mer kreativa och att de är bra på att lösa konflikter.Dessutom är de målinriktade, bra på att knyta kontakter, bra på att motivera sig själva och har god disciplin. Det gör att de ofta har framgångsrika karriär, skriver Huffington Post. Se bara på Obama som har ett tydligt M som skymtar i handen.

Bildkälla: TT Bild

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du ett M i handflatan?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fler sprängningar riktas mot privatbostäder

Nordea: Trycket på hushållen lättar

Storbanken Nordeas ekonomer konstaterar att det pågår en normalisering av inflationen, vilket väntas få centralbanken att sänka räntor.

Tidsfrist löpte ut – universitetsprotest fortgår

USA:s studentprotester mot Israels krigföring i Gaza fortsätter – och växer. Universiteten brottas med balansgången mellan vissa studenters yttrandefrihet och andras säkerhet – och mäktiga givares intressen.

Sju gripna i antiterrorräder efter kyrkdåd

I stora antiterrorräder i Australien har sju personer gripits. De misstänkta har kopplingar till en tonåring som i förra veckan knivhögg en assyrisk biskop.

SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

Arbetslösheten fortsätter att öka medan andelen sysselsatta ligger ganska stabilt, enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)

SBAB fortsätter sänka boräntor

1 timme sedan
SBAB fortsätter sänka sina korta boräntor – tremånadersräntan är nu under 5 procent. De korta räntorna har ju börjat sikta in sig på att Riksbanken snart kommer att sänka sin styrränta, säger Lars Lindmark på SBAB.