Det är organisationen IQ som har tagit fram en "liggometer".
1 av 3
Det är organisationen IQ som har tagit fram en "liggometer". - Foto: Faksimil fylleligg.se
I "liggometern" – som är en slags interaktiv visualisering – kan man själv välja hur mycket alkohol två skådespelare "har druckit" när de har sex, för att sedan se hur det påverkar sexet.
2 av 3
I "liggometern" – som är en slags interaktiv visualisering – kan man själv välja hur mycket alkohol två skådespelare "har druckit" när de har sex, för att sedan se hur det påverkar sexet. - Foto: Faksimil fylleligg.se
Sexet förändras i takt med att alkoholhalten i blodet ökar.
3 av 3
Sexet förändras i takt med att alkoholhalten i blodet ökar. - Foto: Faksimil fylleligg.se

Så påverkar alkohol dig när du ligger – testa en "liggometer"

Att ligga på fyllan är inte som att ligga när en är nykter. Nu kan du själv testa och se vad skillnaden kan vara.


Det här är IQ

IQ är en organisation som vill ha en sundare kultur kring alkoholdrickande. Man sysslar med informationsinsatser, rapporter och undersökningar inom alkoholfrågor.

Det är organisationen IQ som har tagit fram en "liggometer". I den kan man se hur alkohol i olika mängder påverkar män och kvinnor när de har sex.

– Vi vet att alkohol och sex är en vanlig kombination, men att det långt ifrån alltid en positiv sådan. Med Fylleligg.se vill vi på ett nytt sätt få unga vuxna att reflektera över frågor kopplade till alkohol och sex, säger Magnus Jägerskog, vd på IQ, i ett pressmeddelande.

I "liggometern" – som är en slags interaktiv visualisering – kan man själv välja hur mycket alkohol två skådespelare "har druckit" när de har sex, för att sedan se hur det påverkar sexet.

Bildkälla: Faksimil fylleligg.se

Du kan testa själva här.

IQ
Har du ofta sex på fyllan?
Tack för din röst!
Senaste nytt

FN: Fångna Gazabor traumatiserade

Personalvarsel kvar trots vårdmiljarder

1 timme sedan
Flera regioner kommer att göra personalneddragningar trots regeringens besked om sex miljarder i tillskott för 2024, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Polisen i Skellefteå rapporterar om mord / dråp

2 timmar sedan
"Tre personer förda till sjukhus med allvarliga skador, en person gripen som misstänkt för Försök till Mord. Utredning pågår.", skriver polisen på sin hemsida.

Hett svartlut läcker från bruk – "90 grader"

igår 22:52
En tank med svartlut läcker på Billingsfors bruk i Bengtsfors kommun. Läckaget riskerar att rinna ut i närliggande Laxsjön.

Polisen i Malmö rapporterar om bråk

igår 22:50
"Bråk mellan ordningsvakt och allmänhet, Värnhem.", skriver polisen på sin hemsida.

Besökarna rasar över Sveriges största marknad: "Sjukt osmakligt"

igår 22:49
Kiviks marknad har hamnat i blåsväder efter att ha planerat en smådjursmarknad. På sin Facebooksida söker de efter personer som kan tänka sig ställa ut och sälja djur en marknadsdag i sommar, vilket har fått besökarna att se rött.