Det är organisationen IQ som har tagit fram en "liggometer".
1 av 3
Det är organisationen IQ som har tagit fram en "liggometer". - Foto: Faksimil fylleligg.se
I "liggometern" – som är en slags interaktiv visualisering – kan man själv välja hur mycket alkohol två skådespelare "har druckit" när de har sex, för att sedan se hur det påverkar sexet.
2 av 3
I "liggometern" – som är en slags interaktiv visualisering – kan man själv välja hur mycket alkohol två skådespelare "har druckit" när de har sex, för att sedan se hur det påverkar sexet. - Foto: Faksimil fylleligg.se
Sexet förändras i takt med att alkoholhalten i blodet ökar.
3 av 3
Sexet förändras i takt med att alkoholhalten i blodet ökar. - Foto: Faksimil fylleligg.se

Så påverkar alkohol dig när du ligger – testa en "liggometer"

Att ligga på fyllan är inte som att ligga när en är nykter. Nu kan du själv testa och se vad skillnaden kan vara.


Det här är IQ

IQ är en organisation som vill ha en sundare kultur kring alkoholdrickande. Man sysslar med informationsinsatser, rapporter och undersökningar inom alkoholfrågor.

Det är organisationen IQ som har tagit fram en "liggometer". I den kan man se hur alkohol i olika mängder påverkar män och kvinnor när de har sex.

– Vi vet att alkohol och sex är en vanlig kombination, men att det långt ifrån alltid en positiv sådan. Med Fylleligg.se vill vi på ett nytt sätt få unga vuxna att reflektera över frågor kopplade till alkohol och sex, säger Magnus Jägerskog, vd på IQ, i ett pressmeddelande.

I "liggometern" – som är en slags interaktiv visualisering – kan man själv välja hur mycket alkohol två skådespelare "har druckit" när de har sex, för att sedan se hur det påverkar sexet.

Bildkälla: Faksimil fylleligg.se

Du kan testa själva här.

IQ
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du ofta sex på fyllan?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Brokollapsen – jättekostnad för försäkringsbolag

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Över 60 misstänkta mjältbrandsfall hos människor har rapporterats i Laos.

Inget brott bakom död i Torsby

Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

1 timme sedan
The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

1 timme sedan
Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.