Bland annat.
Bland annat. - Foto: KIRSCHBAUM

Forskning: Så många heteromän gillar att köra upp någonting i...

En studie visar på mäns beteenden kring onani.


Nästan en fjärdedel av alla män, straight som gay, har använt sexleksaker liknande dildos och butt plugs medan de onanerat visar en ny studie, enligt Attittude.

Vid en konferens i New Mexico, USA presenterade psykologen Allison Kirschbaum sin studie där hon frågat hundratals män om deras vanor vid onani.

Vid 24 procent av fallen har personerna i studien "haft ett objekt" i anus medan 35,3 procent brukade smeka sina bröstvårtor och 32,2 procent har använt en vibrator.

Två tredjedelar av männen har gnuggat sitt kön mot ett objekt medan nästan hälften har använt en duschstråle medan de onanerat.


Statistiskt sett – om mellan 6 och 10 procent är gay, bisexuella eller annat än heterosexuella – betyder det att mellan 14 och 18 procent av heterosexuella män tycker om och har provat analpenetration medan de onanerar.

Enligt flera sexologer är de otroligt vanligt och att det inte finns något kulturellt stigma längre, skriver Attitude.

Sexualitet är alltså extremt bred och komplex. Som väntat.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny DNA-metod kan identifiera brottsoffer

Oljepris upp efter rapporter om attack

Oljepriset steg inledningsvis med 3 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till runt 90 dollar på förmiddagen.

Här är hoten mot lägre ränta

1 timme sedan
Inflationen i Sverige är på väg ned och frågan tycks nu bara vara hur många räntesänkningar det blir i år. Men de kommande åren finns orosmoln som kan driva upp inflationen igen.

Kraftigt ned i Japan

1 timme sedan
Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

2 timmar sedan
En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Polisen rapporterar om stöld, Vimmerby

2 timmar sedan
"Inbrott i butik i centrala Vimmerby.", skriver polisen på sin hemsida.