Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så många svenskar har sex när de åker tåg

Nyheter | 06/04/2016 16:50

Svenskarna snuskar gärna till det på tåget och kärleken spirar.

Kärleken spirar på tåget! Det är tågföretaget MTR Express som gjort en undersökning och kollat hur många av svenskarna som någon gång mött en främling på tåget och sedan inlett en kärleksrelation. Hela 13 procent svarar att de varit med om det.

53 procent av männen och 47 procent av kvinnorna säger att de träffat någon på ett tåg och blivit intresserad. Lika många säger att de hånglat ombord men nu kommer frågan som alla vill ha svar på: hur många har haft sex på tåget?

Nästan 10 procent säger i undersökningen att de har haft sex på tåget nån gång. Varje dag reser 100 000 personer tåg i Sverige. Det skulle alltså betyda att 10 000 av dem har sex på resan. WOW! (nu kan det ju vara så att det under ett år är samma personer som har sex flera gånger, men rent teoretiskt kan det vara så att 10 000 av dina medresenärer har eller tänker ha sex just när du ska resa)

Tågföretaget har nu dragit igång en webbtv-serie där man får träffa stockholmskillen Björn Hökmark som letar tjej i Göteborg. Vi får hoppas han hittar nån och att de ”får till det” på tåget, oddsen verkar ju goda!

Har du haft sex på tåget?