Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Forskare: Din partners skostorlek avslöjar risken för otrohet

- 17/06/2016, 22:41
Storleken på dina fötter kan tydligen ha en koppling till din benägenhet att vara otrogen, enligt forskning.
1 av 4

Storleken på dina fötter kan tydligen ha en koppling till din benägenhet att vara otrogen, enligt forskning.

TT BILD / montage

Ju större skor, desto större risk för otrohet?
2 av 4

Ju större skor, desto större risk för otrohet?

Undersökningen genomfördes baserat på den angivna skostorleken hos 1 500 registrerade medlemmar på en otrohetssajt.
3 av 4

Undersökningen genomfördes baserat på den angivna skostorleken hos 1 500 registrerade medlemmar på en otrohetssajt.

SVENSKA DAGBLADET

Fram med måttbandet ikväll kanske?
4 av 4

Fram med måttbandet ikväll kanske?

TT BILD

En ny forskningsstudie visar ett klart samband mellan skostorlek och risken för otrohet.

Det här med att skoja till det och dra paralleller mellan fot- eller handstorlek och penisar har ju pågått hur länge som helst.

Faktum är att det till och med finns forskning som har visat att de som har kortare pekfinger i förhållande till deras ringfinger, tenderar att ha större penisar än genomsnittet.

Nu visar dessutom en ny brittisk studie att det finns ett tydligt samband även mellan mäns skostorlek och hur stor risken är att han är otrogen, enligt brittiska Express

På brittiska dejtingsida för otrogna, Illicit Encounters, har det sammanställts statistik från 1 500 dejtingsugna upptagna män.

Studien visar att skiljelinjen mellan de som är trogna och de som gärna ger sig ut på lite hemligt fuffens, ligger på engelska skostorleken 10, motsvarande 44 2/3 enligt vår måttabell.

Bildkälla

Är foten större än så, är risken också betydligt högre för otrohet. Faktiskt till och med dubbelt så stor risk än hos de med mer petita fötter.

De mer trogna männen tenderar att ha skostrlek 40 2/3 - 43 2/3.

Lömskast av alla är enligt undersökningen de som drar storlek 45 1/3. I snitt verkar de personerna vara allra mest angelägna att knacka på dörren hos en främmande kvinna för lite utomäktenskapligt hoolabaloo.

- Självklart finns det betydligt fler orsaker till otrohet än ens skostorlek, men samtidigt så ljuger ju inte statistiken, säger Christian Grant som är presskontakt för dejtingsajten.

Enligt honom har så många som 85% av sajtens män en skostorlek som är större än 45 1/3, medan resterande 15 procent har angett en skostorlek motsvarande 43 1/3 eller mindre.

För att styrka forskningsresultatet ages som exempel kända vänstrare som Bill Clinton, Tiger Woods och Hugh Grant vilka alla är kända för sina stora fötter.

Bildkälla

När det kommer till kvinnor däremot, så det finns inte ett tydligt samband mellan storleken på deras fötter och suget efter ett äventyr utanför ett fast förhållande.

Hur skulle du reagera om din partner tatuerade in en 17 cm lång penis på sitt lår? Den här mannen vet exakt hur hans fru reagerade. Här kan du också läsa om hur mannen med världens längsta penis egentligen mår.

Har din partner stora fötter?