Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

​Hur du tar på dig din bh kan avslöja din personlighet, enligt expert

- 20/06/2016, 22:53
Hur du tar på dig bh:n kan bero på din personlighet, hävdar expert.
1 av 3

Hur du tar på dig bh:n kan bero på din personlighet, hävdar expert.

TT

Om du knäpper bh:n bakom ryggen är du lojal.
2 av 3

Om du knäpper bh:n bakom ryggen är du lojal.

TT

Om du knäpper bh:n fram för att sedan rotera den till ryggen, är du en inflytelserik person.
3 av 3

Om du knäpper bh:n fram för att sedan rotera den till ryggen, är du en inflytelserik person.

TT

Alla är vi olika, men inte visste vi att det spelade så stor roll hur vi satte på oss bh:n...

Knäpper du bh:n direkt bakom ryggen? Eller vrider du den 180 grader? Kanske hatar du att faktiskt knäppa bh:n om och om igen så du trär den över huvudet?

Alla har vi olika sätt att ta på oss bh:n varje dag, och tydligen har det med vår personlighet att göra, enligt experten Patti Wood. Wood är expert i kroppsspråk och mänsklig beteende och karisma och författare till “Snap: Making the Most of First Impressions, Body Langugage and Charisma,” skriver danska Metroxpress.

– Det finns fyra olika personlighetstyper, de drivna, inflytelserika, lojala och tankfulla – som har en tendens att ha väldigt unika sätt att göra saker på, även små uppgifter, förklarar Wood för Redbook.

Du knäpper bh:n bakom ryggen

Du är lojal, vilket innebär att du gillar att hålla dig till traditioner och försöker hålla dig till det du uppfostrats till. Så du fortsätter med vad din mamma och vänner har lärt dig.

Du gillar även att vara runt personer som du kommer överrens med, och går gärna på en shoppingrunda för att köpa sexiga underkläder.

Du knäpper bh:n fram och sen flyttar den till ryggen

Du är är en inflytelserik person. Du gillar att känna dig uppskattad och uppbackad. Du gillar troligtvis att matcha dina underkläder med din personlighet (karriärkvinna, mamma, sexig flickvän).

Lite så här, fast tvärtom:

Bildkälla

Du använder en framknäppt bh

Du är driven och vill helst slösa tid så lite som möjligt. Därför kastar du dig gärna på bh:n i ett och föredrar framknäppta bh:ar.

När du köper underkläder lägger du dessutom gärna lite extra pengar så att du får bra kvalitet. Du slösar inte tid på att leta efter en bra bh, utan du vet ofta vad du vill ha. Du gör allt helt enkelt “like a boss.”

Bildkälla

Du drar bh:n över huvudet

Du är en tankfull person, vilket innebär att du gillar att göra saker rätt. Därför ser du ofta till att bh:n sitter bra på en gång – och drar den därefter över huvudet för att den sitter på plats.

Du är inte en person som söker uppmärksamhet så du väljer oftast det mest privata området för att byta om. Vilket också innebär att du oftast handlar själv, och handlar ny bh utifrån experters rekommendationer.

Tror du på det här?