- Foto: HBO

Nej - dina nakenbilder är inte så hemliga som du tror

Det är en stor risk att dina nakenbilder och sexmeddelanden delas vidare, även av de du litar mest på.


Visst kan det vara spännande att skicka nakenbilder till sin partner för att krydda upp sexlivet när man är iväg? Och hen skulle ju ändå aldrig skicka dem vidare...

Eller?

Tyvärr måste vi göra dig besviken. Det finns nämligen en risk på 25 procent att dina meddelanden sprids vidare. Det visar en ny studie, gjord på 6 000 personer i USA och genomfört av Kinsey Institute på Indiana University, som brittiska Metro har skrivit om.

Bustle Bildkälla

De flesta av deltagarna föredrar att hålla sina sexmeddelanden och nakenbilder privata, och 75 procent av deltagarna förväntar sig att de bara ses av mottagaren. 60 procent tror nämligen att deras rykte skulle förstöras om de sågs av någon annan.

Men 25 procent av deltagarna erkände även att de har delat bilder som de själva har tagit emot – och oftast med fler än tre vänner.

Dessutom är män mer benägna att visa meddelanden och bilder än kvinnor.

Bildkälla

Ni kanske tänker att det här inte händer om en är i ett förhållande. Men det var just det studien visade. De flesta meddelanden skickades just mellan par – och de är lika angelägna om att dela med sig som andra, skriver Metro.

Bildkälla

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!