Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ny studie: Det här tycker kvinnor egentligen om män med tatueringar

- 23/12/2016, 10:19
En ny studie visar vad kvinnor egentligen tycker om män med tatueringar.
1 av 3

En ny studie visar vad kvinnor egentligen tycker om män med tatueringar.

TT Bild

Och resultatet är inte vad man väntade sig.
2 av 3

Och resultatet är inte vad man väntade sig.

TT

Sorry Beckham, dina tatueringar är inte lika poppis längre.
3 av 3

Sorry Beckham, dina tatueringar är inte lika poppis längre.

TT

Personerna i studien fick kolla på bilder på män, en del hade tatueringar och en del inte.

En del föredrar personer med tatueringar och del tycker att det är finare helt utan. Men enligt en ny studie så tycker kvinnor att män med tatueringar inte är superhett.

Studien utfördes i Polen och forskare bad 2 500 heterosexuella män och kvinnor titta på bilder av män utan tröja. En del av männen hade en tatuering och de andra hade ingen.

Männen som tillfrågades i studien tyckte att männen som var tatuerade var mer attraktiva, vilket skulle kunna antyda att de också tycker att kvinnor med tatueringar är attraktiva.

Men, när det kom till vad kvinnorna tyckte så var det annorlunda. De såg männen med tatueringar som mindre attraktiva och några av dem såg även att männen som var tatuerade som potentiellt sämre föräldrar.

De kopplade männen med tatueringar till bättre hälsa – något som vanligtvis skulle kunna kopplas till att de är attraktiva – men de såg också männen som mer aggressiva, dominanta och maskulina.

Högre nivåer av manlighet är förknippade med högre testosteron, som har kopplats till frågor och misshandel, skriver Independent.

Men om män ska ha tatueringar eller inte är en smaksak, så vad du tycker är naturligtvis upp till dig.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!