Tisdag 15 Jun
Stockholm

Experten: Det här testet visar om ditt sexliv är dåligt – och så löser du det

Har sexlivet gått lite trögt?
1 av 3
Har sexlivet gått lite trögt?. Foto: Pixabay
Då borde du göra det här testet.
2 av 3
Då borde du göra det här testet. Foto: Pixabay
Och följa de tipsen.
3 av 3
Och följa de tipsen. Foto: Pixabay

Har det inte känts så hett mellan lakanen på senaste? Men hur illa ligger det egenligen till? Enligt relationsexperten så svarar det här testet på det.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Har det känts lite rostigt i sängen på senaste? Tappar ni gnistan mer och mer? Eller känns det som om allt bara går på rutin? Ja, då kan du definitivt ligga i farozonen för att ditt sexliv är riktigt dåligt.

Men hur ska du kunna veta säkert? Ja, det är bara att göra det här enkla testet enligt sex- och relationsexperten Tracey Cox, skriver Daily Mail.

Testet:

Kan du nämna de tre platserna på kroppen som din partner tycker bäst om att bli tagen på?

Om du har svårt att komma på de här platserna, eller inte känner att du vet säkert är det antagligen så att ditt sexliv kan vara på en rätt dålig plats, enligt Cox.

Om du inte ens vet vilken plats som personen njuter mest av att bli tagen på, hur ska du då kunna vara ens i närheten av någon som kan tillfredsställa dem, förklarar Cox.

Vad kan du då göra för att vända den här nedåtgånde spiralen kanske du undrar? Frukta icke, det är nämligen så att Cox faktiskt har en lösning på nästan alla sexproblem som finns där ute.

Så fram med anteckningsblocket bara.

1. Ni vill ha sex olika ofta

Cox bästa tips här är att införskaffa varsin magnet som ni fäster på kylen för att sedan flytta uppåt eller nedåt beroende på hur sugna ni är på sex den dagen. Eller så bara pratar ni om det med varandra från dag till dag…

Bildkälla

2. Din partner tar alltid/aldrig initiativet till sex

Det här är ett ganska stort problem för personen som aldrig tar initiativet eftersom det utvecklas en rädsla för att ta initiativ och sedan kanske inte vilja fullfölja det som påbörjats.

Cox föreslår att partnern som ofta tar initiativ måste ta ett steg tillbaka om parten som inte tar initiativ så ofta påbörjar något, istället för att ta över. Och framför allt visa att de inte förväntar sig sex bara för att de får en kyss.

Bildkälla

3. Ni bråkar men kommer ingenstans

Här föreslår Cox att om ni har svårt att komma ur cirkelargumentationen och slutligen slutar lyssna på varandra helt och hållet så borde ni testa det här knepet. Se till att ni är på en tyst och lugn plats.

Ställ er timer på fem minuter. Låt sedan en av er prata i fem minuter, medan den andra personen lyssnar. Den som lyssnat ska efteråt upprepa vad den första sade. Sedan byter ni av, och vet att den andra personen garanterat lyssnat.

Bildkälla

4. Sexlivet är tråkigt

Enligt cox är det här tipset något som alltid funderar perfekt. Ni ska båda två skriva ner tio saker ni vill prova i sängen på var sitt papper. Och ta allt från de små sakerna till de riktigt kinky grejerna uppmuntrar Cox. Byt sedan papper med varandra och säg vad från den andres papper ni kan tänka er att prova, eller inte.

Lägg sedan alla förslagen i en burk. Varje vecka tar ni sedan en lapp ur burken med något av sakerna som ni ska testa under den veckan.

Bildkälla

Sådär, nu behöver du aldrig mer oroa dig för att inte kunna lösa något av dina sexproblem. Varsågod.

Nyheter24 har tidigare skrivit om den mest populära tiden på dygnet att ha sex och vad din födelsemånad säger om hur du är i sängen.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är ditt sexliv i fara?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela