Det här kan dina händer avslöja – om ditt sexliv

- 07/03/2017, 12:40
Händer kan avslöja en hel del.
1 av 3

Händer kan avslöja en hel del.

Pixabay

Bland annat om sexlivet.
2 av 3

Bland annat om sexlivet.

Pixabay

Så släng en blick på dina händer.
3 av 3

Så släng en blick på dina händer.

Pixabay

Det finns faktiskt flera saker som kroppen kan avslöja om ens sexliv.

Det finns ju massor med saker som man inte kan se på folks utseende, typ vilket stjärntecken en person har, eller om den är vegetarian.

Men sedan finns det saker som man faktiskt kan se fysiskt på någon. Typ hur stor sexdrift de har, i alla fall enligt en studie som publicerades i Evolutionary Biology, skriver Daily Star.

I studien hade forskare kommit fram till att män med ett längre ringfinger på höger hand hade högre sexdrift än andra. De hade även större testiklar.

Men det slutade inte där, de var även artigare än andra män. Dessutom avslöjade studien att män med fyrkantig käke har sämre spermakvalitet.

Män med storlek 41 till 43 är mest trogna i förhållanden, medan män med storlek 44 och uppåt är mer benägna att vara otrogna.

För kvinnor fanns det också några utseendeattribut som avslöjade saker om dem. Bland annat att kvinnor med breda höfter antagligen kommer få sämre minne när de blir äldre. Och att kvinnor med stor haka har starkare sexdrift på grund av högre testosteronnivåer, skriver Daily Star.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du ett längre ringfinger?