Jahapp, vilken typ är du då?
1 av 3
Jahapp, vilken typ är du då? - Foto: Pixabay
Ta vårt test längst ner!
2 av 3
Ta vårt test längst ner! - Foto: Pixabay
Hihihihi
3 av 3
Hihihihi - Foto: Pixabay

Det finns tre typer av porr-tittare – vilken är du?

Forskare har nu kommit fram vi har olika sätt att se på porr, vågar du testa vilken grupp du tillhör?


Nu har det kommit en stor studie som kollat på hur porrtittare beter sig och framför allt hur de ser på sitt eget porrtittande.

Genom att undersöka hur ofta män och kvinnor tittar på porr, hur mycket pass mycket de är beredda att anstränga sig för att få tag på porren, och hur de känner inför att titta på porr har forskare kommit fram till att det finns tre olika typer.

Och här har du dem:

1. Den avslappnade

2. Den ängslige

3. Den tvångsmässige

De allra flesta som deltog i studien tillförde den avslappnade gruppen. Forskare menar att dessa människor har en ganska skön inställning till sex.

– Den här gruppen kan ofta förespråka en öppen och aktiv sexualitet, eller åtminstone inte kompromissa när det gäller sexuellt bekvämlighet, skriver forskarna bakom studien, enligt The Independent.

Vilken grupp tillhör du? Gör testet här nedanför!

 

 

Vad tror du att en porrstjärna tjänar? Det kan du läsa här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Stämde resultatet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Bohlin om kritiken: "Fick okej att höra av mig"

"Europa för beroende av krut från Kina"

Vapenproduktionen i Europa är alldeles för beroende av krutråvaror som nitrocellulosa från Kina, enligt Saabs vd Micael Johansson. Det utgör en risk för Europas säkerhet.

Ärkefienderna dämpade efter attack i Iran

Såväl Iran som Israel ligger fortfarande lågt kring fredagens förmodat israeliska attack mot mål i Iran. Det tolkas som en signal om att ärkefienderna tycks vara redo att förhindra en eskalering till ett storkrig i Mellanöstern – åtminstone för tillfället.

En del av Børsens mur har rasat

En bit av muren i byggnaden Børsen har rasat på lördagsmorgonen, uppger Jakob Vedsted Andersen vid räddningstjänsten på en pressträff.

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Förhoppningar om räntesänkningar har även fått fritidshusmarknaden att vakna till liv. Fler objekt har sålts och priserna har stigit den senaste tiden.

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.