Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

De här tre tecknen avslöjar om din partner är otrogen

- 25/03/2017, 13:58
Enligt en privatdetektiv så finns det tre tecken som är riktiga varningsklockor rörande otrohet.
1 av 3

Enligt en privatdetektiv så finns det tre tecken som är riktiga varningsklockor rörande otrohet.

TT/Pixabay

Så om din partner gör något av det här…
2 av 3

Så om din partner gör något av det här…

Pixabay

… kanske du borde höra av dig till en egen detektiv?
3 av 3

… kanske du borde höra av dig till en egen detektiv?

TT

Misstänker du att din partner inte är helt trogen så kan den här privatdetektivens tre tips komma väl till pass.

En australiensisk privatdetektiv kallad Miss Honey Potter har tagit fram en metod som hon säger garanterat kommer avslöja om din partner vänsterprasslar, skriver Independent.

Metoden kallar hon självfallet för "Honeypotting" och hon använder den själv ofta. Hon beskriver i en intervju med radiokanalen 97.3 FM att det finns tre tecken en partner ska ha märkt av innan hen anlitar henne för att undersöka saken vidare.

– Nummer ett är mobiltelefonen. Om personen vänder sig bort från dig eller inte låter sin partner se telefonen, eller raderar saker, säger hon.

Tecken två enligt Miss Honey Potter är att partnern fångas mitt i en lögn rörande var de har varit eller vad de gjort. Och det tredje tecknet var helt enkelt att man har en magkänsla av att något inte står rätt till.

– När folk helt plötsligt börjar jobba över en massa, eller inte kommer hem till saker i tid är det definitivt ett varningstecken, säger hon.

Miss Honey Potter använder sig av en speciell metod när hon undersöker sina måltavlor, hon ser nämligen om de raggar på henne.

– Det är inte mitt jobb att stöta på dem, det är mitt jobb att se om de stöter på mig, säger hon.

Men det är inte bara sorg och otrohet när Miss Honey Potter undersöker sina klienters män. Många gånger kan hon nämligen gå tillbaka till fruarna och berätta att deras män är väldigt trevliga och bra.

– Det är många jobb där jag får gå tillbaka till frun och lugna med att säga "du har någon väldigt bra i ditt liv. Han började prata med mig om sin fru och barn", avslutar hon, skriver Independent.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Zoe som smsade sin pojkvän och råkade avslöja sina stora hemlighet och personer som berättar varför de vill vara otrogna mot sin partner.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.