Det går att få längre penis utan kirurgi – men det finns en hake

- 15/04/2017, 16:08
Många kanske önskar att de hade en större penis.
1 av 3

Många kanske önskar att de hade en större penis.

Pixabay/TT

Nu har forskning visat att det är möjligt.
2 av 3

Nu har forskning visat att det är möjligt.

TT

Men det finns en hake…
3 av 3

Men det finns en hake…

Pixabay

Forskare har kommit fram till att män kan få längre penisar utan kirurgi, men det är inte något de egentligen rekommenderar.

Många män är nöjda med sina penisar, andra känner att de är för stora, andra att de är för små. Men det finns fortfarande en hel del som önskar sig en längre penis.

Det har utvecklats en hel del olika metoder genom åren, bland annat peniskirurgi. Det är dock både kostsamt och ofta inte speciellt effektivt, skriver Daily Star.

Nu har två forskare från Italien kommit fram till att det faktiskt finns ett naturligt sätt att göra ens penis längre, som alltså inte innebär några kirurgiska ingrepp.

Genom att undersöka flera olika tekniker för att öka längden på sitt könsorgan kom de fram till att penisförlängande verktyg faktiskt fungerar.

Men förlängningsmetoden kräver att personen använder verktyget i flera timmar per dag och kan se resultat först efter fyra månaders daglig användning, något som de flesta inte har tid med. Har du dock den tiden kan du förvänta dig en längdökning med mellan 1,5 centimeter och 2,5 centimeter, enligt forskarna.

Det kanske låter bra om man har tid och ork, men det finns en hake. Experter vill nämligen helst inte att män använder den här typen av hjälpmedel.

Enligt peniskirurgen David Alessi varnar att en besatthet av sin penisstorlek kan tyda på psykiska problem.

– Många män som tror att deras penisar är små har faktiskt inte ens små penisar. Många som tror deras penis är för liten har penis dysmorfofobi och skulle må bättre av att träffa en psykolog än en kirurg, säger han till Daily Star.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Borde alla vara nöjda med sina penisar som de är?