Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så här mycket längre varar kvinnors orgasm

- 16/07/2017, 10:23 -

De flesta vet nog att tjejers orgasm sägs varar längre är killars, men hur länge pratar vi om egentligen?

Du kanske inte riktigt har tänkt på hur länge din orgasm varar, man brukar ju oftast ha annat att tänka på i just det ögonblicket. 

Men efteråt kanske du tänkt på att det verkade som att du hade det mysigare lite längre än din partner, eller kanske vice versa. 

Det finns faktiskt en förklaring till det, för generellt sätt verkar det som kvinnors orgasm varar längre än mäns. Men hur länge snackar vi om då?

Det har det brittiska sexleksaksföretaget Lovehoney tagit reda på genom att göra en undersökning på nätet, skriver The Sun. 

De kom fram till att den genomsnittliga tiden för en kvinnlig orgasm är 10.9 sekunder, medan en manlig landar på 8.7 sekunder. Det skiljer alltså hela 2.2 njutningsfulla sekunder – eller hela 20 procents skillnad. 

Men 41 procent av alla kvinnor i undersökningen svarade faktiskt att deras orgasm varade mer än 11 sekunder, så om man har tur kan det vara mer än två sekunders skillnad. Detta jämfört med 26 procent av männen som sade att deras orgasm varade längre än 11 sekunder. 

På tal om orgasm, visste du att det finns en speciell dag dedikerad till orgasm? Den 31 juli är den, om någon var intresserad av mysa till det lite extra då, skriver The Sun

Nyheter24 har tidigare skrivit om att kvinnor med den här typen av vagina lättare får orgasm. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.