Anders, 51, nybliven bonde som söker partner.
Anders, 51, nybliven bonde som söker partner. - Foto: Montage

Bonden Anders söker fru med den här videon

Anders Möller blev inte antagen till "Bonde söker fru". Nu söker han på egen hand en kvinna att dela livet med.


Nyfiken?

Anders bloggar även om tillvaron på gården. Läs hans blogg här.

Vill du höra av dig till Anders? Mejla honom på typbonde@gmail.com. 

Anders Möller, 51, flyttade från Stockholm till Vingåker för tre år sedan och bor nu på en gård där han startat ett liv som bonde. Nu söker han "typ en fru" med hjälp av en hemmasnickrad video.

– Videon kom till med hjälp av två flaskor vin och en iPhone, berättar han för Nyheter24

– En gammal kollega från Dagens Nyheter hälsade på ett par dagar och när jag berättade om hur mycket svårare det är att träffa någon här än det var i Stockholm kom hon på idéen att spela in en video. 

Ansökte till "Bonde söker fru"

– Jag har ansökt två gånger till "Bonde söker fru". Första året var det arbetskompisar och andra gången var det jag själv som skrev in. Men jag är lite nobbad från den serien så jag får ta tag i det på egen hand. 

Anders trivs med livet på gård men skulle gärna dela sin tillvaro med någon.

– På sommaren är det fullt med besök här men i januari – februari blir det rätt ödsligt. 

Vilken typ av kvinna söker du? 

– Någon som kan acceptera det här livet. Har hon själv lite erfarenhet av odling är det förstås en tillgång eftersom jag är nybörjare på detta. En glad människa i passande ålder som har mycket energi känns viktigt. Jag har väldigt många idéer och behöver väl någon som ser till att jag genomför dem. 

Beskriv dig själv.

– Jag är glad, utåtriktad, gillar att laga mat men är ingen för stillasittande strandliv. 

Vad gör ni på er första dejt?

– Vi går ut och äter middag i Vingåker. Det är det som grejen med det här livet, jag kan inte lämna djuren och åka på en weekend till Stockholm och det kan kännas lite konstigt för en kvinna att plötsligt komma och bo hos någon hon inte känner. 

Se Anders video här:

 

Senaste nytt

Här är Moderaternas raderade Instagraminlägg – gjorde ”Spotify wrapped” om skjutningar

Polisen rapporterar om brand, Klippan

1 timme sedan
"Badvägen. Brand i flerfamiljshus.", skriver polisen på sin hemsida.

S: Regeringens biståndsstopp tom symbolpolitik

1 timme sedan
Biståndsmyndigheten Sidas granskning visar att inga svenska biståndspengar går till terrorverksamhet i de palestinska områdena. Nu kräver Morgan Johansson, utrikespolitisk talesperson för Socialdemokraterna, att regeringen och Sverigedemokraterna återupptar utvecklingsbiståndet.

Domstol: Trump kan åtalas för stormningen

1 timme sedan
Donald Trump kan inte luta sig mot immunitet i rättsliga mål som gäller stormningen av Kapitolium den 6 januari 2021. Det slår en federal appellationsdomstol fast, och öppnar för nya åtal mot expresidenten.

Munter avslutning på börsveckan i New York

1 timme sedan
Kurserna på den amerikanska börsen steg på fredagen sedan centralbankschefen Jerome Powell i ett tal antytt att styrräntan förblir oförändrad vid bankens nästa möte i december. Powell sade samtidigt att det är för tidigt att blåsa faran över när det gäller inflationen och att räntesänkningar knappast är aktuella inom den närmaste tiden.

FN avslutar fredsinsatsen i Sudan

1 timme sedan
FN:s säkerhetsråd har beslutat att avsluta den fredsbevarande insatsen i det av inbördeskrig sargade Sudan. Beslutet togs på fredagskvällen när rådet möttes i New York.