Här flyger Carl över hela jordklotet – för att överraska sin kompis

Det här är seriös bromance. Carl flyger från Sverige till Sydney för att hälsa på sin bästa vän. Chocken är förstås total.


Läs mer:

Han reser tusentals kilometer för att överraska sin flickvän

Möt Jack, han får alla världens pojkvänner att se dåliga ut.

Bromance betyder:

Kärleken mellan två eller flera män som är vänner. 

Carl Liverstam, 21, bestämde sig för att hälsa på sin bästa kompis i Australien – utan att berätta om det först. Nu, två år senare, har han släppt en video om det hela. 

– Jag hade suttit på samma kontor i två år och kände att jag behövde lite miljöombyte. Så jag slog till på en flygbiljett, skaffade mig ett visum och planerade kuppen med två tjejkompisar som också bor i Sydney, förklarar Carl för Nyheter24

"Kall öl som lockbete"

 På vägen ner planerade han med två andra vänner som fanns på plats. De skulle ha en heldag på stranden och ringa dit Carls bäste vän, Adam Borg, 22. 

Adam gick rakt i fällan. 

– Jag fick ett samtal av en kompis som lurade ner mig till stranden med kall öl som lockbete, säger Adam till Nyheter24. 

När Carl dyker upp på stranden fångar kameran Adams reaktion.

– Just i den stunden förstod jag absolut inte vad som ens hände. Ett bro-moment med sin bästa vän som jag aldrig kommer att glömma, säger han.

Se videon nedan: 


Nu har Carl lagt ut videon från händelsen på Youtube, och reaktionerna från vänner och familj har inte låtit sig vänta:  

– Vänner, familj, bekanta och även för mig helt främmande människor har kommenterat väldigt positiva saker. Mamma höll på att börja gråta när hon såg reaktionen vid överraskningen på stranden, säger Carl. 

"Kom tillbaka utan jobb och lägenhet"

Andra halvan av videon visar när killarna festar. Men efter tre veckor så åkte Carl ändå tillbaka till verkligheten hemma i Sverige. 

– Jag kom tillbaka till Stockholm utan varken lägenhet eller jobb och kände att det kanske inte var så smart av mig att släppa allt och bara åka iväg. Men så löste det sig, säger han. 

– Såhär i efterhand så ser jag det hela som en kul grej. Adam och vår vän Daniel, som också var där, blev oerhört glada. Men ingen var nog gladare än jag som äntligen fick träffa dem efter att inte ha setts på över ett år! 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!