Torsdag 22 Apr
Stockholm

Greta sjunger Euskefeurat – älskas av internet

1 av 3
2 av 3
3 av 3

En ny stjärna har kommit fram i musikvärlden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Många unga tjejer kanske helst sjunger Justin Beiber eller Rihanna, men sexåriga Greta Öqvist i Piteå gjorde ett annan val. Hon ville nämligen sjunga Euskefeurat, ett band från just Piteå som sällan lockar en så ung publik.

Enligt Gretas pappa Thomas, passar låter "Det är hit man kommer när man kommer hem" ändå ganska bra för ett barn, speciellt ett från Piteå, eftersom låten är glad och melodisk.

– Hon gillar melodiska låter, och jag tror att hon gillar texten också. Sen är det så klart extra roliga att få sjunga på lokalmålet också, säger Gretas pappa till Nyheter24.

Videon har som sagt gjort succé, med tusentals delningar på Facebook, men det är ännu inte säkert att framgången kommer att följas upp av fler framträdanden av Greta.

– Det får Greta bestämma själv. Det ska vara spontant och det ska vara roligt, och är det inte roligt blir det heller inte bra, säger Thomas till Nyheter24.

En väldigt sund inställning, men trots det kan en ju hoppas att vi får se mer av den unga stjärnan Greta, kanske på scen tillsammans med favoritbandet Euskefeurat?

Kommentera
Kopiera länk
Dela