Fett snygga paret släppte allt och åkte på drömresan

Vem har inte drömt om att släppa allt och bara åka på sin livs resa? Det här urläckra paret gjorde precis det.


Att säga upp sig från sitt jobb och sälja sitt hus för att istället utforska världen till sjöss är det nog många som drömmer om. Det här bildsköna paret har gjort det på riktigt. Charlie Smith, 29, och hennes fästman som kallas Captain, 34, sålde huset, sa hejdå till sina jobb som modell och arkitekt och köpte en båt.

Trots väldigt liten erfarenhet från sjön bestämde sig paret för att göra sig av med alla sina egendomar för att leva ett pittoreskt liv på en båt. Just nu utforskar de Medelhavet. Charlie är från Nya Zeeland och Captain är uppväxt på ön Jersey, belägen mellan Storbritannien och Frankrike.

Varför då släppa allt för en resa? Paret har alltid älskat att resa. De har varit förlovade sedan 2013 så giftermålet skjuts upp eftersom pengarna gick till den här resan istället. Det är dock hyfsat billigt efter paret väl har köpt båten. Att lägga båten vid en kaj kostar oftast ingenting och paret bor på Silver Paws, båtens namn. Snacka om att leva life.

– Varje dag är ett äventyr. Folk har tyckt att vi varit helt galna eftersom de flesta satsar på karriären i vår ålder. Vi njuter bara, säger Charlie till Daily Mail.

Deras resa har fått mycket medial uppmärksamhet. Dels på grund av sina fantastiska bilder på sociala medier. Senast de uppdaterade sin Instagram och hemsida befann de sig utanför Mallorca. Men också för att paret, ärligt talet, är sjukt vackra och gör sig mer än bra på sina bilder. Se för er själva i bildspelet ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du släppa allt för din livs resa?
Tack för din röst!