Bild från Pokémon på Meowth
1 av 3
Så bra gjort. - Foto: FACEBOOK / GIPHY
Bild på tårta som är nästan uppäten
2 av 3
Tårtan smakade gott. - Foto: FAKSIMIL FRÅN FACEBOOK
Facebookinlägg
3 av 3
Här hävdar hon att hon är en riktig människa och att hon vill att folk ska vara snälla mot varandra. - Foto: FAKSIMIL FRÅN FACEBOOK

Hon fick en riktigt ful tårta – hennes reaktion är det finaste vi sett

Lisa var ute och skulle köpa en tårta med ett meddelande på. När hon skulle betala såg hon resultatet. Hennes reaktion är så fin.


Lisa Sarber Aldrich från Michigan i USA gick till sin lokala matbutik för att köpa en tårta med ett personligt meddelande på. När hon kommer till disken så ber hon personen att skriva "Happy birthday Mandy" på tårtan. När hon får tårtan kollar inte på den, säger tack och beger sig mot kassan. Inget konstigt alls.

Förutom faktumet att tårtan inte var den vackraste. Lisa själv rörde det inte särskilt mycket, kanske att hennes vänner skulle skratta lite åt det hela. Tills hon kommer till kassan. Personalen tycker inte att det är så roligt. Personen i kassan kallar på fler som arbetar i butiken och till och med butikschefen. De börjar ta bilder på tårtan.

Lisa fattar ingenting. En i personalen kommer fram till henne och berättar att kvinnan som skrev det är autistisk. "Tack för att du log och tackade henne. Hon ska egentligen inte skriva på tårtorna. Men när hon fick göra det gjorde du säkert hennes dag."

Lisa bestämde sig för att dela sin historia i ett hyllat Facebook-inlägg. Som nu har delats över 150 000 gånger. Hon tillägger i ett senare inlägg att hon är "en riktig person" och att hon inte jobbar åt butiken med marknadsföring.

Kom ihåg nu att vänlighet är det viktigaste som finns!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!