Det tog bara ungefär en timme att fixa till tatueringen.
1 av 2
Det tog bara ungefär en timme att fixa till tatueringen. - Foto: TT
Sonen har sagt i en intervju att han blev väldigt nöjd.
2 av 2
Sonen har sagt i en intervju att han blev väldigt nöjd. - Foto: TT

Den nya tatueringen av parets son hyllas – av helt rätt anledning

Tatueringen blev från början helt fel, men det visste inte föräldrarna. När de förstod vad som inte stämde blev den nya tatueringen så här.


Lindsay Peace gjorde en tatuering av sina tre barn för tio år sedan. Nu behövde bilden på barnen Elliot, Hamish och Ace en uppdatering, vilket bland annat Buzzfeed uppmärksammat tidigare.

Lindsays man Steve är tatuerare och han hjälpte henne att fixa tatueringen, och en av bilderna fick en rejäl förbättring: den på sonen Ace.

Ace är i dag 15 år och har kommit ut som trans. Den tidigare bilden av honom stämde inte direkt överens med vem han är idag:


– Många transpersoner gillar inte att se bilder på sig själv från det förgångna, säger Steve till Buzzfeed och fortsätter:

– Och det här var en bild som liksom följde med oss, med vår familj.

Den rosa klänningen förvandlades till en blå tröja och en rosett gjordes om till en slangbella, allt för att bättre visa vem Ace är.

Ace har själv sagt till Global News att han är nöjd med den nya tatueringen.

– Det gjorde mig väldigt glad, säger han.

Son
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.