Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pappan överraskar barnen på bästa sättet – mitt i julbilden

Nyheter | 17/12/2015 13:08

Syskonen ska ta en bild med tomten och de har ingen aning om vem som gömt sig i bilden.

Den här pappans överraskning är så fin. Han har inte träffat sina barn på flera månader medan han jobbat utomlands som soldat.

När barnen är i en galleria och ska ta en bild med tomten hoppar han plötsligt in i bilden, barnen har ingen aning om att han är hemma.

Överraskningen planerades noga. Barnens mamma hade ringt till gallerian för att se till att hennes man kunde gömma sig bakom soffan. När det var barnens tur gav fotografen en signal till pappan. Han hoppar då upp bakom soffan och är med i bilden, skriver ABC.

Barnen hörde hur folk började skratta och vänder sig om för att försöka lista ut vad som pågår. När de ser sin pappa blir de överlyckliga och springer fram för att krama honom.

10-åriga Maddie brister ut i tårar. Dagen efter överraskningen är hennes födelsedag som hon trodde att hon skulle bli tvungen att fira utan sin pappa, skriver ABC.