Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu är den äntligen här – nutellakebaben

- 01/06/2016, 11:09 -

Här är efterrätten som kommer få dig att släppa allt!

Till slut har det hänt. Mänskligheten har skapat det vackraste, bästa och finaste någonsin – nämligen nutellakebaben. Ja, du hörde rätt! Det är en efterrättskebab som bara badar i Nutella.

Tänk dig att sätta tänderna i det här underverket, gjort av donut-bröd, vit choklad och mjölkchoklad, jordgubbar, banan, vispgrädde och massor av Nutella. Visst låter det fantastiskt?

Genierna som kommit på efterrätten är Tella Balls Dessert Bar i Sydney i Australien, och ställets namn har fått ge namn åt kebaben, som kallas ”Tellabab”.

Om den här efterrätten går att få tag på i Sverige är oklart – men det känns ju uppenbart att den som börjar tillverka dessa här hemma kommer att utnämnas till årets svensk.

Gillade du det här? Då kommer du älska den här nutella-marshmellow-pizzan! Och älskar du Nutella så mycket att du vill ha det på allt? Här är 5 tips på hur du kan använda Nutella. Eller varför inte skaffa en Nutella-hink?

Vill du äte den här varje dag?