Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
5005
reaktioner idag

Alfons skulle spexa på studentfesten – det gick sådär

På studentskivan i Västerås gick det inte riktigt som planerat när Alfons deltog i ett dansnummer. Han fick en voltande kompis över sig.

Ups!

Studenterna på Rudbeckianska gymnasiet i Västerås hade en show när allt gick riktigt snett.

Alfons Fornari befann sig på scenen när hans vän gjorde en bakåtvolt på honom.

– Jag var helt avslappnad då jag aldrig såg honom komma farandes. Därav föll jag ihop i "bakåtkullebytta". Vilket var väldigt skonsamt. Därefter frågar jag hur det är med honom och försöker catcha upp med numret, säger Alfons till Nyheter24.

Han säger att det blev en kul grej som kryddade deras nummer och att det finns omständigheter som gjorde att det gick som det gick.

– Scenen var mindre än när vi tränat innan och han voltade säkert dubbelt så långt som innan, dessutom har vi aldrig haft bestämda positioner. Vi hamnar där vi hamnar. Inte så väldans genomtänkt, säger Alfons.

Se volten i klippet ovan.

Ett annat spex som blev livsfarligt var killen som på fyllan klättrade upp i en kran. Du borde också kolla in Felix som klädde ut sig till en minion på skolfotot men då hände något konstigt.

Mer:

Här delar de ut hundralappar till folk på stan – se deras reaktioner