Här föder hon sitt barn i sjukhusets entré – på några sekunder

Jessica var på väg in i sjukhuset medan hennes man parkerade bilen. Då kom plötsligt barnet medan hon stod i entrén.


Jessica Stubbins hade redan varit på sjukhuset i England men blivit ombedd att åka hem igen för att de trodde att det var ett falskt alarm.

När hon och hennes man sedan skulle åka in till sjukhuset på nytt så hände det oväntade. Jessica var på väg in genom sjukhusets entré när Tom parkerade bilen. Då förlöser Jessica sin dotter i entrén på bara några sekunder.

– Efteråt fick jag skuldkänslor eftersom Tom missade allt, men jag kunde bara inte vänta längre, säger hon enligt The Sun.

En sköterska som var på väg till sin bil hörde Jessicas skrik och sprang fram för att hjälpa till. Snart kunde hon sätta Jessica i en rullstol och ta hand om henne och den lilla dottern ordentligt, skriver The Sun.

Det hela fångades på sjukhusets övervakningskamera och du kan den snabba förlossningen i klippet ovan.

Läs också om världens tyngsta nyfödda flicka.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ölbryggeriet i konkurs på grund av dålig ekonomi

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Två gripna – anklagas för spioneri för Ryssland

Två män har gripits i tyska Bayern, misstänkta för att ha spionerat för Ryssland och planerat bombdåd och mordbrand i Tyskland – bland annat mot en amerikansk militärbas. Syftet var enligt anklagelserna att undergräva Tysklands militära stöd till Ukraina.

Kan bygga upp Børsen – med hjälp av Paris

Danmark sörjer branden som fullständigt ödelagt en av Köpenhamns äldsta byggnader. Unika kulturvärden har gått upp i rök, men det finns hopp om återuppbyggnad av Børsen – med hjälp av Frankrike.

Minskad köttproduktion – stänger storslakteri

Den danska köttproducenten Danish Crown stänger ytterligare ett av sina slakterier. Beslutet att lägga ner anläggningen i Ringsted är en följd av en minskad grisproduktion i landet.

Statsministern duckar frågor i Bryssel

Nästan alla EU-ledare har svarat på frågor runt pågående toppmöte i Bryssel. Men från Sveriges statsminister Ulf Kristersson (M) är det än så länge tyst, bortsett från ett kort uttalande om EU:s ekonomi på väg in till dagens möte.