Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
5994
reaktioner idag

Elenas pojkvän friade i bioreklamen: "Bästa ögonblicket i mitt liv"

Elena trodde att hon skulle gå på bio med en kompis, när henens pojkvän ansikte dök upp på bioduken fick hon en chock.

Frieri

Den som är svag för romantik kommer att älska hur Rebaz friade till sin flickvän Elena genom en stor överraskning. Elena och Rebaz hade vid flera tillfällen prata om frieri men Rebaz hade hela tiden sagt att Elena inte skulle förvänta sig något speciellt.

Därför hade Elena ingen aning om vad som väntades när hon och hennes bästa vän skulle gå på bio. Plötsligt börjar hennes och hennes pojkväns låt spelas upp men hon misstänker fortfarande inget konstigt.

– Jag blev glad när jag hörde låten och ville skicka en video på det till Rebaz på Snapchat, berättar Elena för Nyheter24.

Men då dyker plötsligt Rebaz upp på bioduken. Där spelas en romantisk film upp där Rebaz framför en egen sång till Elena.

– Det var så mycket nervositet och känslor som rusade genom kroppen. Ju längre videon spelades upp så fatta jag att något stort är på gång men jag vågade inte ens drömma om det här, säger Elena.

Filmen tar slut och det blir tyst i salongen. En kompis filmar medan Rebaz går fram till Elena och faller sedan på knä framför henne. Där frågar han om hon vill gifta sig med honom.

– Jag tvekade inte en sekund, det var mitt livs bästa ögonblick!

I klippet ovan kan du se hur frieriet gick till.

Hela videon hittar du här.

Läs också om det romantiska frieriet under spelningen som gick helt fel och kolla in hur fästmön tappar ringen i vattenfallet sekunder efter frieriet.

Mer:

Så många miljoner lägger svenskarna på nya grillar varje år