Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
5994
reaktioner idag

Här jublar den hemlöse mannen efter att ha fått ett jobb

Det här är verkligen fantastiskt. Se den hemlösa mannen jubla i triumf över att ha fått en andra chans i livet.

Hemlös

Det här är det hjärtnärmande ögonblicket när en hemlös man jublande lämnar en fönstertillverkares kontor efter att precis fått veta att han fått ett jobb på företaget.

Händelsen fångades av en övervakningskamera, och du kan se de underbara bilderna i klippet ovan. Mannen, som inte identifierats, hade under en tid jobbat på det West Midlands i England-baserade företaget genom en provanställning, och precis innan han jublande lämnade kontoret i fredags hade han blivit erbjuden en fast tjänst.

Aaron Doyle, som jobbar på företaget som anställde mannen, Central RPL, var personen som delade videon. Enligt Mirror säger han att mannen bor på ett härbärge och får sin mat från kyrkan, men att han trots det erbjuder honom en bit choklad och lite av sitt kaffe varje morgon.

– Han reaktion var obetalbar, säger Aaron om mannens jubel när han fick veta att han blivit fast anställd.

Hemlösa blir tyvärr inte alltid behandlande bra. I det här klippet kissar några vidriga fotbollsfans på en kvinnlig tiggare.

Har du sprungit jublande ut från ett möte med chefen?

Mer:

Lilla Ella ger sin mat till en hemlös och vi får hopp om framtiden