Händelsen utreds som en arbetsplatsolycka. Arkivbild.
Händelsen utreds som en arbetsplatsolycka. Arkivbild. - Foto: TT

Man död i arbetsplatsolycka på gård

En man i 50-årsåldern har avlidit på en gård utanför Karlskrona, uppger polisen som utreder händelsen som en arbetsplatsolycka.


— Vi utreder det som en arbetsplatsolycka, dels för att säkerställa om det har gått till som man i nuläget tror att det har gått till, dels att undersöka om man hade kunnat förhindra olyckan, säger polisens presstalesperson Sara Andersson.

Händelsen inträffade vid 19-tiden på fredagen. Mannen uppges ha avlidit i samband med arbete med boskap. Polisen är i övrigt förtegen om händelsen.

— Jag vill inte gå in närmare på precis vad som har hänt. Det är en stor olycka och en tragedi för familjen, säger Andersson.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Turkisk uppmaning om enighet efter Hamasmöte

Kriminalvårdare döms för våld mot intern

En kriminalvårdare på Skänningeanstalten döms av Linköpings tingsrätt för att ha misshandlat en intern.

Sex häktade efter rekordstort knarkbeslag

Sex personer har begärts häktade för synnerligen grovt narkotikabrott. De greps i samband med en stor polisinsats i Nynäshamn söder om Stockholm på torsdagen.

Tusentals drabbade av strömavbrott

Ett strömavbrott har under lördagen drabbat Eons kunder i Upplands Väsby kommun norr om Stockholm. Som mest berördes drygt 12 000 av Eons kunder.

Jasmin lever som hemmafru: "Råd att leva på en inkomst"

Kan man leva som hemmafru och ändå ha en trygg privatekonomi? Nyheter24 har pratat med Jasmin som lever som hemmafru, och hållbarhetsekonomen Madelén Falkenhäll, för att svara på det.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Helsingborg

1 timme sedan
"Singelolycka på Sofiebergsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.