Måndag 15 Aug
Stockholm

21-åring häktad för medhjälp till campingmord

En 21-årig man har häktats för medhjälp till mord och grovt skyddande av brottsling efter mord på en camping. Arkivbild.
En 21-årig man har häktats för medhjälp till mord och grovt skyddande av brottsling efter mord på en camping. Arkivbild. Foto: TT

En man som greps för mordet på en campingplats i Katrineholm i söndags har häktats misstänkt för medhjälp till mord och grovt skyddande av brottsling, rapporterar lokala medier.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var under natten till i söndags som en man i 20-årsåldern från Stockholm hittades svårt stickskadad i ett offentligt utrymme på campingplatsen. Han avled senare på sjukhus.

En 21-årig man anhölls i söndags och på onsdagen begärdes han häktad på sannolika skäl misstänkt för campingmordet. Men under förhandlingen på torsdagen i Nyköpings tingsrätt ändrades rubriceringen till medhjälp till mord och grovt skyddande av brottsling.

Polisen anser därmed att det är någon annan person som utfört själva mordet, men enligt chefsåklagare Robert Eriksson är ingen annan frihetsberövad.

TT
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.