Sofia Rågenklint är programledare för Fråga doktorn.
Sofia Rågenklint är programledare för Fråga doktorn. - Foto: Leif R Jansson/Pontus Lundahl/SCANPIX/TT 

Sofia Rågenklint planerade drömbröllop – nu är hon singel

Fråga doktorn-programledaren Sofia Rågenklint, 47, planerade ett härligt bröllop med Jonas Nemeth. Nu har de separerat och sålt sin lyxvilla i Rydebäck utanför Helsingborg.


SVT:s populära ”Fråga doktorn” är igång med höstsäsongen och programleder gör som vanligt Sofia Rågenklint.

Men i privatlivet är inget som vanligt för 47-åringen. I nio år var hon ihop med rektorn och konstnären Jonas Nemeth. Tillsammans bodde de i en lyxig villa i Rydebäck utanför Helsingborg med Sofias två söner och Jonas två döttrar från tidigare relationer, skriver Expressen. 

"Sorg när familjen splittras"

Två gånger planerade paret för ett stort slottsbröllop, men pandemin ställde till och nu har kärleken gått i kras. Paret har separerat och i somras såldes det gemensamma hemmet.

– Självklart är det en sorg när en familj splittras och att det inte blev som vi hade hoppats. Men ibland tar livet helt andra vägar, säger Sofia Rågenklint till Expressen, och berättar att hon och Jonas Nemeth fotrfarande är goda vänner. 

Var gift med Patriks Isaksson

Sofia Rågenklint var tidigare ihop med artisen Patrik Isaksson och tillsammans fick de två söner som nu är i tonåren. Paret separerade 2011.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!