En småbarnspappa misstänks ha mördats och dumpats i skogarna mellan Allingsås och Göteborg.
En småbarnspappa misstänks ha mördats och dumpats i skogarna mellan Allingsås och Göteborg. - Foto: Lars Pehrson/SvD/TT/Janerik Henriksson/TT

Polisens vädjan: Håll utkik efter mördad småbarnspappa i skogen

En 43-årig småbarnspappa misstänks ha blivit mördad i juli. Nu ber polisen svampplockare och jägare att hålla koll efter kroppen – som man tror blivit dumpad i skogarna mellan Allingsås och Göteborg.


Den 43-årige mannen har varit försvunnen sedan den 7 juli när han lämnade sitt hem i Hjällbo i Göteborg för att uträtta några ärenden i Gråbo i Lerums kommun. Sedan dess har han inte hörs av, skriver polisen på sin hemsida.

Den 21 juli hittades småbarnspappans svarta Volkswagen Polo vid en pendelparkering vid Brobacka Naturreservat i Allingsås. 

Det är polisens sista spår av 43-åringen, och en förundersökning om mord har inletts. 

Småbarnspappa mördad och dumpad i skogen

Polisen misstänker att mannen blivit mördad och dumpad i skogarna mellan Allingsås och Göteborg, och vädjar nu till svampplockare och jägare att hålla koll efter 43-åringens kropp eller tillhörigheter. 

– Det vore jättetacksamt om man uppmärksammade något i naturen. En kropp, del av kropp eller mobiltelefon. Det borde ju finnas något spår, säger åklagaren Ove Jävefeldt till P4 Göteborg. 

Har du sett något? Tipsa polisen på 114 14

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!