Stockholm

Coop-anställd om det äckligaste en kund gjort: "Man såg allt"

En Coop-anställd berättar om det äckligaste hon sett en kund göra.
En Coop-anställd berättar om det äckligaste hon sett en kund göra. Foto: Janerik Henriksson/TT och Helena Landstedt/TT

Den som jobbar i matbutik får se både det ena och det andra. För Nyheter24 berättar Alice, som jobbar i en Coop-butik, om det äckligaste hon sett en kund göra.
– Det var ju absurt, säger hon.

Butiksanställda tar inte bara betalt och packar upp varor, utan de blir också vittnen till, och tvingas hantera, en hel del händelser som många kanske inte känner till.

Läs mer

Butiksanställda tar inte bara betalt och packar upp varor, utan de blir också vittnen till, och tvingas hantera, en hel del händelser som många kanske inte känner till.

– Det har varit flera gånger där människor bajsat på sig, men då är det ofta personer som kanske är dementa eller drogpåverkade. Det har funnits en sådan förklaring, säger Alice, som jobbar i en Coop-butik och som egentligen heter någonting annat, till Nyheter24.

Här kan du läsa om vad kunderna oftast bråkar om enligt en Coop-anställd.

Coop-anställd: "Det var absurt"

Men det har också hänt att folk bara medvetet gått över gränsen.

– En kille stod med en kundkorg framför sig och gick fram till min kollega och frågade var godiset var och hon pekade. Då frågade han mig "var är chipsen?" och jag pekade då. Allt han frågade om var liksom precis där vi stod, men han gick inte dit, säger Alice och fortsätter:

– Då såg vi att det var någon slags rörelse där bakom och hon slet bort korgen. Då runkade han. Hon började skrika "vad håller du på med?" och då gick han och satte sig i entrén, så vi fick ringa väktare.

Mannen blev avvisad från platsen, men återvände några dagar senare och satte sig i entrén.

– Jag sa "du kan inte sitta här". Då sa han "får jag inte ens sitta här?". Då var "den" eller vad man ska säga framme, så man såg ju allt. Vi fick ringa väktare igen och säga "nu är han här igen, han som runkar, så ni får komma på studs" och det var ju absurt. 

Läs här vad Coop-anställda Alice tycker att kunder borde sluta med.

Premium
Engångsbetalning - snabbt och enkelt
Detta är en låst artikel. Logga in om du redan har köpt den.
Läs våra köpvillkor här.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.