Clark Olofsson om varför kvinnor dras till honom: "Är trevlig"
Clark Olofsson berättar om den svåra uppväxten och alla år i fängelse – men även om sin popularitet bland kvinnor. - Foto: Reportagebild/TT och Ingvar Karmhed/FLT-PICA/TT

Clark Olofsson berättar om sitt sexuella äventyr – i fängelset

I tisdagens avsnitt av TV4:s "Malou Möter" berättar den ökände bankrånaren Clark Olofsson om den svåra uppväxten och alla år i fängelse – men även om sin popularitet bland kvinnor.
– Jag är trevlig, kärleksfull och inte otrevlig, säger han.


Clark Olofsson, 75, var huvudpersonen i Norrmalmstorgsdramat år 1973, som även gav upphov till begreppet "Stockholmssyndromet", och var länge en av Sveriges mest kända kriminella. Efter att ha tillbringat större delen av sitt liv bakom galler är han sedan 2018 en fri man.

I maj 2022 hade serien Clark premiär på Netflix, där Bill Skarsgård intagit huvudrollen, med utgångspunkt i bankrånarens liv. Nyheter24 har tidigare rapporterat om Clark Olofssons liv i fängelset, här kan du läsa mer om det. 

I TV4:s "Malou möter" berättar nu 75-åringen om sitt liv ute i det fria, det världskända bankrånet och vad han egentligen tycker om spelseriens tolkning av honom.

Foto: Kent Östlund/TT

Clark Olofsson: "Direktören var min älskarinna"

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur Clark Olofsson jagas av kvinnliga beundrare från en ny generation, särskilt efter att Netflix-serien hade premiär.

– Men jag är ganska svåråtkomlig här nere och har fullt upp med mina grejer, och min rehabilitering, har Olofsson, som har besvär med sina ben, tidigare sagt till Amelia.

Gisslan Kristin Enmark återförenas med mamma och pappa på sjukhuset efter Norrmalmstorgsdramat. Foto: SvD/TT

Clark Olofsson har sex barn med fyra olika kvinnor och har under hela sin tid i det kriminella rampljuset varit omåttligt populär som kärleksobjekt. Nu berättar han om när han var intagen på lokalanstalten Studiegården och hade sex med direktören – bland annat i hennes bil, och i hennes lägenhet under permissioner.

– Hon som var direktör var min älskarinna. Så jag kunde göra precis vad fan jag ville, säger han i intervjun.

På frågan om varför han tror att så många kvinnor dras till honom svarar han att det egentligen är upp till kvinnorna själva att besvara. Men han har sina teorier.

– Jag är trevlig, kärleksfull och inte otrevlig, säger han och fortsätter:

– På något sätt kände de att de fick göra vad de ville, de var fria.

Här kan du läsa om Clark Olofssons flickvänner och fruar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Flygledarna i Frankrike ska strejka

Flygledarna i Frankrike ska strejka på torsdag, vilket riskerar att leda till stora störningar vid Paris två största flygplatser.

Kvinna och barn uppges dödade i Libanon

En kvinna och en 12-årig flicka har dödats i ett israeliskt luftangrepp mot ett hus i Hanine nära den israeliska gränsen, enligt räddningsarbetare och statliga libanesiska medier.

Rekordmånga stulna bilar försvinner spårlöst

1 timme sedan
Bilbrotten minskar. Ändå försvann i fjol hundratals stulna bilar spårlöst, enligt försäkringsbolaget If. Nu hoppas Tullen på ny lagstiftning i höst. Situationen i dag är frustrerande för medarbetarna, säger Martin Petersson, sakkunnig på Tullverket.

Polisen i Härnösand rapporterar om brand

1 timme sedan
"Härnösand, larm om brand i byggnad i centrum.", skriver polisen på sin hemsida.