Årets julvärd Babben om sin nya yngre fästman
Babben berättar att det var hon som friade till pojkvännen i år. - Foto: Tim Aro/TT

Julvärden Babben om kärleken, julfirandet och yngre fästmannen

Årets julvärd är Babben Larsson och nyligen fick det svenska folket veta att Babben Larsson är förlovad.


Barbro ”Babben” Larsson är årets julvärld. Hon ser på det hedersamma uppdraget med spänning och sa tidigare så här till Expressen om uppdraget: 

– Momentet jag tycker är viktigast är den första insatsen då jag sätter mig i fåtöljen och pratar. Där är det jätteviktigt att jag får fram ett lugn, ett sällskap, en bra kontakt med tittarna. Att jag sprider samvaro med de som sitter själva, säger hon till tidningen. 

Babben friade till sin pojkvän 

Nyligen fick dock det svenska folket även veta att Babben Larsson är förlovad. Hon berättar att det var hon som friade till pojkvännen.

– Vi åkte ut till ett kafé på landet i en liten by mellan Uppsala och Enköping på midsommardagen. Det är samma ställe där vi träffades på första dejten, sa hon till Expressen.

Babben om sin fästman: "Är yngre än henne"

Babben Larsson avslöjar även att hennes hemliga fästman är yngre än henne och med skämtsam ton säger hon att vissa män i hennes ålder verkar ”nöjda” och har ”somnat in”.

Relationen mellan Babbens exman och fästman

Efter hennes julfirande i tv-rutan ska Babben Larsson fira jul med nära och kära. Juldagen eller annandag jul firas troligtvis hemma hos hennes exman, med hennes fästman. När hon får frågan om detta skulle kunna bli obekvämt för fästmannen skrattar hon till och förklarar att de redan blivit bästa vänner och klickat.

Inte med i studion på julafton

Fästmannen kommer dock inte vara med vid studion på julafton.

– Nej, han firar på annat håll, han har ju en familj så klart, sedan tidigare, säger hon till Expressen.

Vem är Babbens fästman? 

Hennes fästman är fortsatt anonym och att hans skulle dyka upp i tv, sociala medier eller tidningar är osannolikt.

– Han är inte tillsammans med Babben, utan han är tillsammans med Barbro. Så jag tycker han kan få slippa den här offentliga delen, säger hon till tidningen.

/
Jul
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!