Mardrömsgrannen: Kastade vattenballonger och sköt fyrverkerier från lägenheten
Nu vill hyresvärden riva 38-åriga kvinnans hyreskontrakt för gott. - Foto: Pexels & Annika Byrde/TT

Mardrömsgrannen: Kastade vattenballonger och sköt fyrverkerier från lägenheten

Efter en lång tid av störningar i form av kastning av vattenballonger och skjutning av fyrverkerier, har en hyresvärd i Malmö fått nog och vill nu riva den 38-åriga kvinnans hyreskontakt för gott.


En kvinna i Malmö anklagas för att ha stört i hyreshuset på Möllevången under dygnets alla timmar. Polisen har vid flertal tillfället kallats till huset för att ta itu med stöket, skriver Hem och Hyra.

Det har bland annat handlat om högljudda bråk och spring i trapphuset.

Kastat vattenballonger

Förbipasserande och besökare i huset ska ha fått vattenballonger kastade på sig. Det hävdar hyresvärden som tröttnat på störningarna från kvinnans lägenhet.

Värden har valt att säga upp hyresgästen, en 38-årig kvinna, och vill att hon flyttar på grund av de långvariga störningarna. Fallet ligger på hyresnämndens bord för prövning.

Redan efter ett år fick kvinnan sin första varning från hyresvärden. Kvinnan, som flyttade in 2018, har sedan dess fortsatt att störa grannarna vid flertal tillfällen. 

Varningarna har inte hjälpt

Kvinnan har fått flera varningsbrev skickade till henne från hyresvärden. Det senaste brevet som skickades 2022, handlade om att hon skjutit fyrverkerier från lägenheten ut på gatan. Enligt värden har kvinnan vägrat ta till sig varningarna. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!