Inlägget fick blandad respons, sen togs det bort
Inlägget fick blandad respons, sen togs det bort - Foto: Erik Simander/TT/Stella Pictures/Burger King Sverige/Facebook

Här är Burger Kings raderade inlägg – togs bort efter kundernas reaktioner

I början av veckan la Burger King ut ett inlägg på Facebook i och med deras nya, växtbaserade satsning. Det möttes av både ris och ros – och nu har de raderat bilden.


Burger King Sverige förvandlar sin restaurang vid Medborgarplatsen i Stockholm till växtbaserad under en månad från och med den 8 mars. 

Detta sker samtidigt som de lanserar flera nya växtbaserade produkter på sin meny, inklusive "Plant-based Cheesy burger", "Plant-based Royale" och "Plant-based nuggets".

Burger Kings inlägg fick mixad respons

I samband med att nyheten offentliggjordes la man ut en bild på sin växtbaserade variant av den klassiska "Whoppern" på Facebook. Inlägget, som egentligen inte handlade om den tillfälliga gröna menyn, kom snabbt att handla om just den i kommentarsfältet.

Medan vissa var imponerade över den nya satsningen var andra desto mer missnöjda. Så här skrev några av kunderna i kommentarsfältet:

"Som svar på er plan att bara köra vego en månad så kör jag ingen BK (Bara donken) på en månad med start 8 mars. Hoppas fler gör samma sak så att ni ser vad era kunder vill ha och följer detta."

"Håller mig till Donken i en månad..."

Nu har Burger King raderat inlägget

Nu, ett par dagar senare, har Burger King Sverige plötsligt tagit bort bilden från sin Facebook. 

Nyheter24 har sökt Burger King för en kommentar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!